F A Very Murray Christmas trailer: Χριστούγεννα με τον Bill Murray - FilmBoy A Very Murray Christmas trailer: Χριστούγεννα με τον Bill Murray - FilmBoy
  • Latest News

    A Very Murray Christmas trailer: Χριστούγεννα με τον Bill Murray


    Το ότι ένα τόσο παράξενο project έρχεται από το Netflix και όχι από κάποιο μεγάλο κινηματογραφικό studio δεν θα πρέπει να αποτελεί καμία έκπληξη, αφού τα streaming δίκτυα κάνουν πια τις πιο ενδιαφέρουσες δουλειές.

    Λοιπό, ακούστε προσεχτικά.
    Το film/musical/show (όλα σωστά είναι) λέγεται A Very Murray Christmas, επικεντρώνεται στον Bill Murray φυσικά και είναι σκηνοθετημένο από τη Sofia Coppola, η οποία έχει σκηνοθετήσει τον Murray στο Lost in Translation (με υποψηφιότητα για Όσκαρ). 

    Η Coppola έχει γράψει και το σενάριο, μαζί με τον Murray και τον βετεράνο κωμικό Mitch Glazer, ο οποίος είχε γράψει το Scrooged, στο οποίο έπαιζε φυσικά ο Murray και το οποίο τυγχάνει να είναι μία από τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών.

    Το στόρι αυτής της ταινίας – ή μήπως μιλάμε για τηλεοπτικό σόου; - είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο:
    Ο Bill Murray παίζει τον εαυτό του και αναλαμβάνει να φιλοξενήσει ένα Χριστουγεννιάτικο σόου γεμάτο από φίλους του – αστέρες του Hollywood, σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. 

    Δυστυχώς, οι χειμωνιάτικες καταιγίδες καταστρέφουν το σόου καθώς όλοι οι καλεσμένοι αδυνατούν να έρθουν.

    Έτσι ο Murray αναγκάζεται να αξιοποιήσει στο έπακρο τους φίλους του και να κάνει τον εορτασμό των Χριστουγέννων με τους εργαζόμενους που βρίσκονται στο ξενοδοχείο.

    Το cast περιλαμβάνει ονόματα όπως George Clooney, Paul Shaffer, Tina Fey και Amy Poehler (αυτές οι δύο πάνε πια παντού μαζί), Michael Cera, Chris Rock, Jason Schwartzman, Rashida Jones και Miley Cyrus.

    Μια πολύ Χριστουγεννιάτικη ταινία, το A Very Murray Christmas βγαίνει στο Netflix στις 4 Δεκεμβρίου.
    Το trailer θα σας κατατοπίσει πλήρως.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Very Murray Christmas trailer: Χριστούγεννα με τον Bill Murray Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top