F Ο σούπερ κακός στο Thor: Ragnarok θα είναι γυναίκα; - FilmBoy Ο σούπερ κακός στο Thor: Ragnarok θα είναι γυναίκα; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σούπερ κακός στο Thor: Ragnarok θα είναι γυναίκα;


    Τον περασμένο μήνα μάθαμε από τους φίλους στο Heroes For A Day για την προσθήκη του Hulk στο Thor: Ragnarok.
    Ο Hulk, ο οποίος αρχικά πιστευόταν ότι θα κάνει απλώς ένα πέρασμα, τελικά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο (ξέρετε, δυο υπερ-φίλοι σε μια κοσμική περιπέτεια).

    Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι ο Taika Waititi θα το σκηνοθετήσει και ακούστηκε εντόνως ότι θα συμμετέχει και η Valkyrie, η Σκανδιναβική σούπερ-ηρωίδα σε ένα πιθανό ντεμπούτο της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

    Αλλά μόλις σκεφτήκαμε ότι τα επόμενα νέα για τον νέο Thor θα αργήσουν, εμφανίστηκε μια φημολογία που …δεν μπορούμε να την αφήσουμε ασχολίαστη.
    Μια φήμη που αφορά τον κύριο villain της ταινίας.

    Το Lainey Gossip βέβαια, όπου εμφανίστηκε η φημολογία, δεν είναι και εγγυημένα έγκυρο, ωστόσο την είδηση την αναδημοσιεύουν πολλά site του χώρου που εμπιστεύομαι.

    Λοιπόν, το στούντιο ‘…σχεδιάζει να εισάγει στο σινεματικό Marvel-ικό σύμπαν την πρώτη γυναίκα – κύριο κακό’, και μάλιστα ‘…θα επιδιώξει αυτή να την υποδυθεί κάποιο πολύ μεγάλο όνομα. Σαν αυτό της Cate Blanchett.

    Αν αυτό αληθεύει, το Thor: Ragnarok θα είναι η πρώτη ταινία της Marvel με μια γυναίκα ως επικεφαλής villain, η οποία θα σπάσει το ανδρικό μονοπώλιο στο MCU (Marvel Cinematic Universe).

    Έχουμε δει συχνά γυναίκες να είναι δίπλα στον κύριο πρωταγωνιστή (Rebecca Romin και Jennifer Lawrence έπαιξαν και οι δύο τη Mystique στο franchise του X-Men, η January Jones ήταν η Emma Frost και η Famke Janssen η Phoenix), αλλά ήταν δευτερογενείς χαρακτήρες που στο κάτω κάτω, ήταν καλά κορίτσια.

    Και σίγουρα δεν ήταν ρόλοι του διαμετρήματος ενός mega-villain που μπορεί να τα βάλει με μια υπερπαραγωγή της Marvel

    Υπάρχουν δύο πιθανές υποψήφιες κακές για την κακιά, σύμφωνα με το κόμικ.
    Θα μπορούσε να είναι η Amora η Μάγισσα ή η HeLa, η Βασίλισσα των νεκρών. 
    Αλλά περισσότερα θα μάθουμε σύντομα από τους κομικ-άδες του Heroes.

    Το Thor: Ragnarok είναι ακόμα μακριά – βγαίνει στις 3 Νοέμβρη του 2017.
    Αλλά μια τέτοια προοπτική δεν θα μας αφήσει ασυγκίνητους.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σούπερ κακός στο Thor: Ragnarok θα είναι γυναίκα; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top