F The Boy and The World trailer: Μια διαφορετική animation πρόταση από τη Βραζιλία - FilmBoy The Boy and The World trailer: Μια διαφορετική animation πρόταση από τη Βραζιλία - FilmBoy
  • Latest News

    The Boy and The World trailer: Μια διαφορετική animation πρόταση από τη Βραζιλία


    Ο μπαμπάς μου είπε να μην το δημοσιεύσω αυτό, αλλά εγώ του είπα πως είναι καλό να παρουσιάζουμε οτιδήποτε νέο στο χώρο του animation, όπως ακριβώς κάνει κι εκείνος με το ιδιαίτερο σινεμά των σχιστομάτηδων, για παράδειγμα.

    Μόλις έπεσε στα χέρια μου ένα όμορφο trailer μιας βραζιλιάνικης ταινίας κινουμένων σχεδίων που έχει τίτλο The Boy and The World.

    Πρόκειται για μια ταινία ‘χωρίς λόγια, που περιγράφει συγκρούσεις μεταξύ φτωχών και πλουσίων, της υπαίθρου και της πόλης, των αυτοχθόνων και των καπιταλιστών, των χειροποίητων και των μηχανοκίνητων - και σε όλη τη διαδικασία, η καρδιά και η ψυχή των ανθρώπων που χτυπάει σαν ένα τραγούδι.

    Το The Boy and The World είναι από τον Βραζιλιάνο σκηνοθέτη Ale Abreu και διαθέτει μερικές καταπληκτικές εικόνες από τη Βραζιλία και όχι μόνο.

    Είναι ειπωμένη μέσω μουσικής, με τη χρήση του φλάουτο, της samba και της βραζιλιάνικης hip-hop. 

    Δεν είμαι σίγουρος αν θα αντέξω να το δω όλο (και περισσότερο αμφιβάλω ο ανυπόμονος αδερφός μου), αλλά αν τελικά καταλήξει με καμιά υποψηφιότητα για Oscar, θα είμαι αυτή που το πρωτοανακάλυψε και θα καταγράψω την πρώτη μου μεγάλη επιτυχία στο FilmBoy …σε ηλικία 3 ετών.

    Πάντως, οι Αμερικανοί θα το δουν σε επιλεγμένες αίθουσες τον Δεκέμβριο και σε ευρεία διανομή τον Ιανουάριο του 2016.

    FilmGirl.








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Boy and The World trailer: Μια διαφορετική animation πρόταση από τη Βραζιλία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top