F Ip Man 3 trailer: Donnie Yen εναντίον Mike Tyson ...με φόντο τον Bruce Lee! - FilmBoy Ip Man 3 trailer: Donnie Yen εναντίον Mike Tyson ...με φόντο τον Bruce Lee! - FilmBoy
  • Latest News

    Ip Man 3 trailer: Donnie Yen εναντίον Mike Tyson ...με φόντο τον Bruce Lee!


    Το Ip Man 3 είναι η νέα συνέχεια της σειράς πολεμικών τεχνών με πρωταγωνιστή τον Donnie Yen (που θα τον δούμε στο μέλλον και στα επερχόμενα Rogue One: A Star Wars Story αλλά και στο πολυαναμενόμενο Crouching Tiger, Hidden Dragon 2), στο ρόλο του Grandmaster των πολεμικών τεχνών Yip Man, ο οποίος ήταν αυτός που δίδαξε τον Bruce Lee.

    Και αυτή τη φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο …με τον "Iron" Mike Tyson!
    Κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο.

    Το teaser trailer που κυκλοφόρησε δεν έχει διαλόγους, αλλά μερικές στιγμές απίθανης δράσης πολεμικών τεχνών

    Σε αυτή την εκρηκτική τρίτη δόση του franchise, μια συμμορία από βίαιους γκάνγκστερ με επικεφαλής έναν ανέντιμο εργολάβο (Mike Tyson) καταστρώνει ένα σχέδιο για να καταλάβει την πόλη και ο Δάσκαλος Ip αναγκάζεται να πάρει θέση.

    Αν πιστέψουμε την προώθηση της ταινίας, στο Ip Man 3 θα δούμε μερικές από τις πιο απίστευτες σκηνές μάχης που έχουν κινηματογραφηθεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη ‘…σε μια ταινία που σύντομα θα γίνει classic’. 

    Σκηνοθέτης παραμένει ο Wilson Yip του πρώτου Ip Man και του εξαιρετικού Ip Man 2: Legend of the Grandmaster.

    Το Ip Man 3 θα βγει στους Κινέζικους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα, ενώ η Well Go USA θα το φέρει στις ΗΠΑ στις 22 Ιανουαρίου 2016.
    Δείτε το teaser trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ip Man 3 trailer: Donnie Yen εναντίον Mike Tyson ...με φόντο τον Bruce Lee! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top