F The Divergent Series: Allegiant trailer: Και μόνο για τη Shailene Woodley ...αξίζει - FilmBoy The Divergent Series: Allegiant trailer: Και μόνο για τη Shailene Woodley ...αξίζει - FilmBoy
  • Latest News

    The Divergent Series: Allegiant trailer: Και μόνο για τη Shailene Woodley ...αξίζει


    Τα Hunger Games τελειώνουν (ο επίλογος έρχεται σε δύο εβδομάδες) και η Lionsgate με τη Summit είναι έτοιμοι να αναδείξουν το επόμενο young adult sci-fi franchise με γυναίκα πρωταγωνίστρια.

    Και μπορεί το The Divergent Series: Allegiant να είναι το επόμενο χρονικά του είδους, αλλά απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ‘the next best thing’ στο είδος.

    Αυτό που θα τους αναγνώριζα είναι ότι φαίνεται κάθε νέα ταινία να είναι ελαφρώς καλύτερη από τη προηγούμενη.
    Το νέο Divergent φέρνει μερικές νέες τεχνολογίες και οχήματα, ενώ η πρωταγωνίστρια Shailene Woodley φαίνεται καλύτερη μετά από κάθε επόμενη ταινία.

    Η Tris (Woodley) αναγκάζεται να καταφερθεί ενάντια στους επόπτες, οι οποίοι πιστεύουν ότι εκείνη είναι το μόνο πρόσωπο στο Σικάγο που αξίζει να σωθεί.

    Η …συμμορία επιστρέφει πίσω στο Σικάγο για να προετοιμάσει την καταπολέμηση αυτών που ανάγκασαν τη Tris και τους ανθρώπους της να ζουν στο φόβο πίσω από το τοίχο που περιβάλλει την Πόλη των Ανέμων.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Robert Schwentke (που έκανε το προηγούμενο The Divergent: Insurgent αλλά και τα The Time Traveller’s Wife και R.E.D..

    Στο cast βρίσκονται και οι Zoe Kravitz, Miles Teller, Naomi Watts, Theo James και Jeff Daniels.

    Η συνέχεια έρχεται στις 20 Μαρτίου 2016. 
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Divergent Series: Allegiant trailer: Και μόνο για τη Shailene Woodley ...αξίζει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top