F Heroes News: Arrow / Flash crossover, Batman: Europa, Invincible Iron Man, Squirrel Girl - FilmBoy Heroes News: Arrow / Flash crossover, Batman: Europa, Invincible Iron Man, Squirrel Girl - FilmBoy
  • Latest News

    Heroes News: Arrow / Flash crossover, Batman: Europa, Invincible Iron Man, Squirrel Girl


    Οι νέες σεζόν των Arrow και Flash έχουν ήδη ξεκινήσει αρκετά δυνατά, αλλά ένας ακόμη λόγος που ανυπομονούμε παραπάνω για τα επόμενα επεισόδια μέχρι το καθιερωμένο διάλειμμα του Δεκέμβρη, είναι το crossover! 

    Αναπόφευκτα, τα αντίστοιχα περσινά crossover των δύο σειρών ήταν από τα καλύτερα επεισόδια της πολύ καλής 1ης σεζόν του Flash και της μέτριας 3ης του Arrow, μόνο που η φετινή σύμπραξη των δύο ηρώων και των συνοδευτικών τους χαρακτήρων θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

    Τα νεότερα που σας φέρνουμε είναι η πρώτη φωτογραφία από το crossover…
    Δείτε τη φωτογραφία και άλλες λεπτομέρειες ΕΔΩ.





    Πριν από δύο μήνες είχαμε αναφερθεί στη νέα… ή μάλλον όχι και τόσο νέα σειρά κόμικ Batman: Europa, στην οποία ο Batman θα συνεργαστεί με τον Joker για να ταξιδέψουν μαζί στην Ευρώπη, ψάχνοντας για θεραπεία στον ιό που σκοτώνει σιγά σιγά τον Bats. 

    Σήμερα έχουμε τα πρώτα σχέδια από τον Jim Lee που όπως πάντα δίνει ρέστα, με την μάχη ανάμεσα σε Batman και Joker να φέρνει λίγο στο νου στην αντίστοιχη από το Dark Knight Returns του Frank Miller.

    Δείτε τα όλα ΕΔΩ.





    Και να που το Secret Wars event φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του και τελειώνουν τα tie-ins και αρχίζει το relaunch των αγαπημένων μας σειρών και ηρώων. 

    Και παρόλο που το κεντρικό βιβλίο το τραβάνε από τα μαλλιά για να παρατείνουν την αγωνία για το πώς έγινε αυτό στη νέα σειρά και πως το άλλο, ξεκίνησαν τα καινούρια νούμερο 1. 

    Φυσικά δε θα μπορούσα να μην πέσω με τα μούτρα στον ολοκαίνουριο Invincible Iron Man, που θέλει να αφήσει πίσω το πρόσφατο παρελθόν και να βρεθεί ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον.
    Διαβάστε το review του κόμικ Invincible Iron Man: Vol. 2 # 1-2 ΕΔΩ.





    Το να διαβάζεις comics προϋποθέτει μια πιο χαλαρή αποδοχή της πραγματικότητας, μια ανοχή στο περίεργο και το ανεξήγητο, και προς θεού, μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις με λογικά επιχειρήματα τις κουλές ιστορίες που διαβάζεις κάθε βδομάδα! 

    Θα πρέπει τουλάχιστον όμως να ακολουθούνται κάποιοι βασικοί κανόνες για να ξέρουμε που βαδίζουμε, κι αν εκεί στη Marvel έχουν τη κοινή λογική χεσμένη, ας έβρισκαν άλλον τρόπο για να παρουσιάσουν τις νέες ιδέες τους ή για να στρώσουν το δρόμο για τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους.

    Αλήθεια, τελικά η Squirrel Girl είναι μεταλλαγμένη ή όχι;
    Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Heroes News: Arrow / Flash crossover, Batman: Europa, Invincible Iron Man, Squirrel Girl Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top