F Concussion trailer: Ο Will Smith απειλεί να καταστρέψει το αμερικάνικο ποδόσφαιρο - FilmBoy Concussion trailer: Ο Will Smith απειλεί να καταστρέψει το αμερικάνικο ποδόσφαιρο - FilmBoy
  • Latest News

    Concussion trailer: Ο Will Smith απειλεί να καταστρέψει το αμερικάνικο ποδόσφαιρο


    Ο τύπος με το υπερβολικό κασέ, ο υπερεκτιμημένος ηθοποιός που παίζει συνεχώς σε huge budget ταινίες, κάθε μερικά χρόνια ασχολείται και με δράματα …και παραδόξως, σε αυτά είναι καλύτερος.

    Περί Will Smith ο λόγος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Concussion, την επερχόμενη ταινία του Peter Landesman που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο American Film Institute.

    Βασισμένο στο άρθρο της Jeanne Marie Laskas στο περιοδικό GQ με τίτλο ‘Game Brain’, το Concussion μιλάει για την προσπάθεια του NFL να καλύψει τη χρόνια Μετατραυματική Εγκεφαλοπάθεια στους αθλητές του πρωταθλήματός του, με τον Smith στο ρόλο του γιατρού που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια.

    Μαζί του οι Alec Baldwin, Luke Wilson, Gugu Mbatha-Raw, David Morse και άλλοι.

    Το studio και οι παραγωγοί ωστόσο είχαν κάποιες επιφυλάξεις για τη ταινία.
    Αν αυτή η ιστορία βγει στις αίθουσες, θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο NFL.

    Έγιναν προσπάθειες να στρογγυλέψουν λίγο τις υπόνοιες που αφήνει το φιλμ, ενώ και ο σκηνοθέτης Peter Landesman βγήκε να υπερασπιστεί την ταινία του.

    Πάντως, το σούσουρο δεν το γλυτώνουν.
    Μόλις η ταινία βγει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου, θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα πολλά παθιασμένα άρθρα σχετικά με το τι ισχύει στη πραγματικότητα και τι όχι, και αν αυτή η αληθινή ιστορία αλλοιώθηκε ή βγήκε αυτούσια.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Concussion trailer: Ο Will Smith απειλεί να καταστρέψει το αμερικάνικο ποδόσφαιρο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top