F Body trailer: Μόνες στο ...ξένο σπίτι τα Χριστούγεννα! - FilmBoy Body trailer: Μόνες στο ...ξένο σπίτι τα Χριστούγεννα! - FilmBoy
  • Latest News

    Body trailer: Μόνες στο ...ξένο σπίτι τα Χριστούγεννα!


    Το σκηνοθετικό ντεμπούτο των Dan Berk και Robert Olsen με τίτλο Body γυροφέρνει τις τελευταίες ημέρες στα φεστιβάλ του είδους και χαρακτηρίζεται από κάποιους ως ‘…ένα διεστραμμένο Χιτσκοκικού τύπου θρίλερ’.

    Εμένα μου αρκεί που είναι ένα Χριστουγεννιάτικο θρίλερ.
    Όλα τ’άλλα…

    Το Body λοιπόν εξελίσσεται ολόκληρο την ημέρα της παραμονής των Χριστουγέννων, και περιστρέφεται γύρω από τρεις φοιτήτριες φίλες των οποίων η διεστραμμένη συνήθεια του να μπαίνουν σε ξένα σπίτια, θα τους αποβεί μοιραία.

    Όταν θα μπουν σε ένα απομονωμένο αρχοντικό για να περάσουν καλά, τα νεαρά κορίτσια θα πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις όταν θα συναντήσουν τον οικονόμο του σπιτιού.

    Μετά από ένα φρικτό ατύχημα, τα κορίτσια θα βρεθούν σε αδιέξοδο, σε έναν Χιτσκοκικό εφιάλτη πλημμυρισμένο από ένταση, καχυποψία, προδοσίες, και δολοφονίες, όπου κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν και οι ανατροπές βρίσκονται σε κάθε γωνία.

    Στο Body πρωταγωνιστούν η Helen Rogers, η Alexandra Turshen, η Lauren Molina και ο Larry Fessenden, ένας ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον τρόμο εδώ και πολλά χρόνια με δεκάδες ταινίες, τελευταία εκ των οποίων ήταν το We Are Still Here.

    To Body θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 11 Δεκεμβρίου και σε VoD στις 29 Δεκεμβρίου.
    Αφού θυμηθείτε τις 10 καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες τρόμου, δείτε το trailer. 

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Body trailer: Μόνες στο ...ξένο σπίτι τα Χριστούγεννα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top