F The Ridiculous 6 trailer: Ο Adam Sandler σε κάτι πραγματικά ξεκαρδιστικό! - FilmBoy The Ridiculous 6 trailer: Ο Adam Sandler σε κάτι πραγματικά ξεκαρδιστικό! - FilmBoy
  • Latest News

    The Ridiculous 6 trailer: Ο Adam Sandler σε κάτι πραγματικά ξεκαρδιστικό!


    Το Netflix συνεχίζει την παραγωγή ταινιών και μετά την επιτυχία του Beasts of No Nation, το σκληρό δράμα του Cary Fukunaga, έρχεται με κάτι πολύ πολύ διαφορετικό.
    Κάτι όμως που …μυρίζει επιτυχία επίσης.

    Η σύνοψη του Ridiculous 6 λέει:
    Όταν ο εξαφανισμένος παράνομος πατέρας του επιστρέφει, ο Tommy ‘White Knife’ Stockburn (Adam Sandler) ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι στην Άγρια Δύση, παρέα με τα πέντε αδέλφια του.
    Οι Terry Crews, Jorge Garcia, Taylor Lautner, Rob Schneider και Luke Wilson είναι τα αδέρφια του…

    Όλοι έχουμε την ίδια γνώμη περίπου για τον Adam Sandler, αλλά νομίζω πως εδώ παίζει σε κάτι πραγματικά αστείο.

    Δεν είναι τόσο το χιούμορ – που πάνω κάτω, είναι αυτό που περιμένεις από μια ταινία του Sandler – αλλά οι χαρακτήρες που σε κάνουν να γελάς.
    …Μάλλον, όχι οι χαρακτήρες αυτοί καθ'αυτοί, αλλά οι μεταμφιέσεις μερικών αναγνωρίσιμων ηθοποιών, τους οποίους αν σε καλούσαν να τους γελοιοποιήσεις, δεν θα τα κατάφερνες καλύτερα από εδώ.

    Ένας διαγωνισμός μασκέ…
    ‘Ποια είναι η πιο επιτυχημένη μεταμφίεση’ ένα πράγμα.

    O αλλήθωρος Steve Zahn, ο χαζοχαρούμενος κουτσοδόντης Lautner, ο ινδιανο-κινέζος Schneider, ο αλα-Λίνκολν Steve Buschemi, ο μουσο-χαιτάς Garcia και ο …δεν-τολμώ-καν-να-περιγράψω-την-αμφίεση John Turturro, κλέβουν από το trailer κιόλας τη παράσταση.

    Σε πιο νορμάλ κοστούμια οι Danny Trejo, Will Forte, Nick Nolte, David Spade, Nick Swardson, Jon Lovitz και για ξεκάρφωμα, η Julia Jones.

    Ο μόνος κακός οιωνός για το Ridiculous 6 είναι το γεγονός ότι στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο τύπος που έχει αγκαζάρει την καριέρα του Sandler και τον έκανε αυτό που είναι τώρα.
    Ο Frank Coraci, των ...αριστουργημάτων Here Comes the Boom και Zookeeper, αλλά και των Sandler-ικών Blended, Click, Waterboy, The Wedding Singer.

    Το Ridiculous 6 πυροδότησε μια μικρή διαμάχη κατά τα γυρίσματα, καθώς αρκετοί ιθαγενείς Αμερικανοί ηθοποιοί – συμπεριλαμβανομένου και του οργάνου τους – έφυγαν από τη ταινία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προσβλητικά στερεότυπα που προσέβαλαν τις φυλές τους.

    Ο Sandler έχει δηλώσει ότι ήταν απλώς μια παρεξήγηση, προσθέτοντας:


    Προβάλουμε τους Ινδιάνους της Αμερικής ως καλοί απέναντι στο χαρακτήρα μου και στην οικογένειά τους, απλά είναι καλοί άνθρωποι. Δεν υπάρχει καμία διακωμώδηση των Ινδιάνων της Αμερικής στην ταινία. Είναι μια φιλο-Ινδιάνικη ταινία. Ελπίζω ότι όταν οι άνθρωποι τη δουν – και αυτοί που ένοιωσαν προσβεβλημένοι στα γυρίσματα κι έφυγαν – θα το συνειδητοποιήσουν αυτό.

    Πάντως, η ταινία είναι η πρώτη από μια συμφωνία τεσσάρων ταινιών του Sandler για το Netflix.
    Το Ridiculous 6 θα προβληθεί στις 11 Δεκεμβρίου στο Netflix



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Ridiculous 6 trailer: Ο Adam Sandler σε κάτι πραγματικά ξεκαρδιστικό! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top