F Paranormal Activity: The Ghost Dimension trailer: Το τελευταίο έχει και οπτική επαφή! - FilmBoy Paranormal Activity: The Ghost Dimension trailer: Το τελευταίο έχει και οπτική επαφή! - FilmBoy
  • Latest News

    Paranormal Activity: The Ghost Dimension trailer: Το τελευταίο έχει και οπτική επαφή!


    Το Paranormal Activity δεν ήταν η πρώτη found footage ταινία, αλλά είναι ο κύριος λόγος που αυτό το υποείδος έγινε τόσο …μόδα και συνεχίζει να ζει έως σήμερα.

    Αυτές οι ταινίες είναι φθηνές, δεδομένου ότι επωφελούνται από την έλλειψη υψηλής τεχνολογίας κινηματογράφησης και μεγάλων ονομάτων στο cast.

    Και επειδή είναι τόσο φθηνές, αρκούν μερικές χιλιάδες θεατές για να γίνουν μια μέτρια επιτυχία και να βγάλουν κέρδος, ενώ ακόμα κι αν αποτύχουν, η χασούρα είναι ανεπαίσθητη για τα οικονομικά των studio.

    Αλλά όλα τα πράγματα πρέπει κάποτε να τελειώνουν, ακόμη και αν είναι δαιμονικά πνεύματα που ονομάζονται Toby.

    Όπως ορκίζεται ο παραγωγός Jason Blum, το Paranormal Activity: The Ghost Dimension θα είναι η τελευταία ταινία του franchise (5η ή 6η, αναλόγως αν θέλετε να μετρήσετε και το ξόφαλτσο The Marked Ones).
    Φυσικά, άφησε παράθυρο για κάποιο reboot κάποτε…

    Πάντως, το τελευταίο θα διαφέρει από τα υπόλοιπα Paranormal Activity, και δεν θα στηρίζεται στη συνταγή της επιτυχίας τους, αλλά σε κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά.
    Θα δούμε (κυριολεκτικά) τα πνεύματα, δεν θα τα ακούμε απλώς.

    Στo τελευταίο πριν τη κυκλοφορία της ταινίας trailer, βλέπουμε την καινούργια φίλη του Toby, την κόρη μιας οικογένειας που μετακομίζει στο σπίτι όπου μεγάλωσαν οι Katie και Kristi.

    Και συγχωρήστε με, αλλά έχω χάσει το timeline του franchise εδώ και πολύ καιρό, για να μπορώ να εξηγήσω πώς η συγκεκριμένη οικογένεια μετακομίζει σε αυτό το σπίτι…

    Πρωταγωνιστούν οι Chris J. Murray, Brit Shaw και Olivia Taylor Dudley, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gregory Plotkin, ο μοντέρ όλων των προηγούμενων Paranormal Activity sequels. 
    Στις αμερικάνικες αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Paranormal Activity: The Ghost Dimension trailer: Το τελευταίο έχει και οπτική επαφή! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top