F 5 Gay ηθοποιοί που παίζουν straight χαρακτήρες - FilmBoy 5 Gay ηθοποιοί που παίζουν straight χαρακτήρες - FilmBoy
  • Latest News

    5 Gay ηθοποιοί που παίζουν straight χαρακτήρες


    Είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, δεν προκαλούν και για ένα περίεργο λόγο πάντα οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες τους σκέφτονται σε ρόλους straight. 

    Βλέποντας τους στις ταινίες δεν πάει ο νους σου ότι είναι gay. 
    Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το κρύβουν. 
    Ίσα-ίσα που ζουν με τους συντρόφους τους, κυκλοφορούν μαζί ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις και δηλώνουν ευτυχισμένοι.

    Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης.


    V I C T O R   G A R B E R



    Θα τον θυμάστε σίγουρα από τις ταινίες Argo, Titanic, Legally Blonde, First Wives’ Club  και άλλες, επειδή είναι πολύ χαρακτηριστική φυσιογνωμία αλλά και πολύ καλός ηθοποιός. 
    Και είναι ανοικτά gay. 

    O Victor Joseph Garber γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1949 στον Καναδά και ξεκίνησε την καριέρα του στο θεατρικό μιούζικαλ Godspell όπου έπαιζε το ρόλο του Χριστού. 

    Έκτοτε έχει κάνει μια λαμπρή καριέρα πάντα με δεύτερους ρόλους αλλά πολύ καλούς και χαρακτηριστικούς. 

    Πάντα κρατούσε την ιδιωτική του ζωή μακριά απ’ τα tabloids, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κρύβει το γεγονός ότι είναι ερωτευμένος και συζεί με τον σύντροφο του Rainer Andreesen τα τελευταία 15 χρόνια.


    N E I L    P A T R I C K    H A R R I S



    Ο Neil Patrick Harris δήλωσε ανοικτά ότι είναι gay το 2006, και η είδηση σόκαρε τους πάντες γιατί έπαιζε με μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση στην σειρά How I Met Your Mother, ένα τύπο που ήταν πολύ γυναικάς και τρομερό καμάκι, και ήταν απόλυτα πιστευτός! 

    Γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου του 1973 και εκτός από ηθοποιός, είναι τραγουδιστής, παραγωγός και σκηνοθέτης. 
    Το 2010 το περιοδικό TIME τον έβαλε στην λίστα σαν έναν από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή. 

    Έχει το δικό του αστέρι  στην διάσημη οδό του Hollywood, Walk of Fame, και επίσης έχει επίσης παρουσιάσει τέσσερις φορές τα βραβεία Tony του Broadway το 2009, 2011, 2012 και 2013. 

    Όταν αποκάλυψε ότι είναι gay, είπε: 


    «Είμαι χαρούμενος να σταματήσω τις όποιες φήμες ή λανθασμένες αντιλήψεις και πολύ περήφανος να ανακοινώσω ότι είμαι ένας πολύ ευχαριστημένος ομοφυλόφιλος που ζει τη ζωή του στο μέγιστο και νιώθω πολύ τυχερός που δουλεύω με υπέροχους ανθρώπους στο χώρο που αγαπώ."  

    Τον Σεπτέμβριο του 2007, ο Harris παρευρέθηκε στα βραβεία Emmy μαζί με τον αρραβωνιαστικό του Ντέιβιντ Μπούρτκα, επιβεβαιώνοντας αργότερα τη σχέση τους, η οποία όπως είπε ξεκίνησε το 2004, σε μια συνέντευξη στην εκπομπή The Ellen DeGeneres Show

    Στις 14 Αυγούστου 2010 ανακοίνωσε ότι αυτός και ο Μπούρτκα περίμεναν δίδυμα μέσω μιας παρένθετης μητέρας. 
    Μετά το πέρασμα του νόμου για την ισότητα στο γάμο στη Νέα Υόρκη στις 24 Ιουνίου 2011, ο Harris και ο Μπούρτκα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους μέσω twitter, δηλώνοντας ότι η πρόταση του ενός στον άλλο είχε γίνει πέντε χρόνια νωρίτερα αλλά θέλησαν να κρατήσουν τον αρραβώνα τους μυστικό μέχρι ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων να γίνει νόμιμος.


    K E V I N   S P A C E Y



    Υπάρχουν χιλιάδες υποψίες και ψίθυροι γύρω από την σεξουαλικότητα του Kevin Spacey, αλλά εκείνος ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει ότι είναι gay αλλά ούτε το έχει αρνηθεί. 

    Όταν ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη πως αντιδρά όταν ακούει όλα αυτά που λέγονται εκείνος δήλωσε: 


    «Πρέπει να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι που διάλεξαν να μην κουβεντιάζουν την προσωπική τους ζωή, δεν σημαίνει ότι ζουν ένα ψέμα. Κανενός η προσωπική ζωή δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλιώς είναι κουτσομπολιό.Τέλος».  

    Και επειδή το κουτσομπολιό και οι paparazzi δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, τον έχουν τσακώσει σε «ύποπτες» στιγμές με νεαρά αγόρια……


    J O N A T H A N    B E N N E T T



    Καίει τις κοριτσίστικες καρδιές, αλλά η δική του είναι δοσμένη στο αγόρι του, τον Robbie Amel

    Κανείς δεν είχε καταλάβει κάτι απ’ την συμπεριφορά και τους τρόπους του και όλοι τον θεωρούσαν sexy καρδιοκατακτητή κοριτσιών. 

    Μέχρι που της παρτενέρ του στο Dancing With The Stars, Julianne Hough της ξέφυγε κατά λάθος. 

    Ο Jonathan D. Bennett γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1981 και έγινε γνωστός παίζοντας στις ταινίες: Mean Girls και Divorce Invitation, αλλά και στις τηλεοπτικές σειρές Veronica Mars και All My Children.


    Και η περίπτωση ...
    M A T T   B O M E R



    Κυρίες μου βγάλτε τα μαντήλια σας. Ναι είναι. 
    Το μανούλι που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην ταινία Magic Mike (τα αγόρια που κάνουν strip tease) και μετά πήρε το ρόλο του Superman, είναι ανοικτά- ανοικτότατα gay. 

    Και μάλιστα από το 2011 είναι παντρεμένος με τον εκδότη Simon Halls
    Και πως το έμαθαν οι πάντες μια και καλή; 

    Όταν σε μια φιλανθρωπική γιορτή του απένειμαν το ανθρωπιστικό βραβείο Steve Chase Humanitarian Award, εκείνος παραλαμβάνοντας το, ευχαρίστησε τον σύντροφο του και τα παιδιά τους.  

    Ο Matthew Staton "Matt" Bomer γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 1977 και είναι ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. 
    Ζει ευτυχισμένος με τον σύντροφό του και τα τρία παιδιά τους (με παρένθετη μητέρα).




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 5 Gay ηθοποιοί που παίζουν straight χαρακτήρες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top