F Damage Control: Η νέα ...κωμική σειρά από τη Marvel! - FilmBoy Damage Control: Η νέα ...κωμική σειρά από τη Marvel! - FilmBoy
  • Latest News

    Damage Control: Η νέα ...κωμική σειρά από τη Marvel!


    Φαίνεται πως η επέλαση της MARVEL στην μικρή οθόνη δεν έχει τελειωμό με νέα projects να ξεφυτρώνουν συνεχώς!

    Μετά λοιπόν το Agent’s Of S.H.I.E.L.D. και το Agent Carter, η MARVEL και το ABC αποφάσισαν να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους με την δημιουργία μίας κωμικής αυτή τη φορά σειράς. 

    Και αν αναρωτιέστε τι είδους κωμωδία μπορεί να αντλήσει κάποιος μέσα από τον κόσμο της MARVEL και τους ήρωες των κόμικς της, η απάντηση έρχεται μέσα από μία άλλη ερώτηση η οποία ταλανίζει εδώ και χρόνια θεατές και αναγνωστικό κοινό:

    Μετά από μία μάχη των υπερηρώων της MARVEL με τους κακούς, ποιος καθαρίζει το μπάχαλο στην Νέα Υόρκη;

    Την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα δώσει η νέα κωμική σειρά της MARVEL που τιτλοφορείται Damage Control

    To ABC έχει ήδη παραγγείλει τον Πιλότο της σειράς, την παραγωγή του οποίου έχουν αναλάβει ο  Ben Karlin (Modern Family) μαζί με τον David Miner και τον Jeph Loeb στην εκτέλεση της παραγωγής.

    Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε και την κωμική πλευρά της MARVEL στην τηλεόραση, αν τελικά το ABC παραγγείλει ολόκληρη σεζόν. 

    Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα ελέγχου καταστροφών (Damage Control) δεν είναι άγνωστη στους fans της MARVEL, καθώς έκανε την παρθενική της εμφάνιση στα κόμικς στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Damage Control: Η νέα ...κωμική σειρά από τη Marvel! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top