F Ξαφνικό τέλος για τη σειρά Under the Dome (Ο Θόλος) - FilmBoy Ξαφνικό τέλος για τη σειρά Under the Dome (Ο Θόλος) - FilmBoy
  • Latest News

    Ξαφνικό τέλος για τη σειρά Under the Dome (Ο Θόλος)


    Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε χθες το τέλος της σειράς “Under The Dome” αιφνιδιάζοντας τους fans όχι όμως και τους τηλεκριτικούς της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.


    Η σειρά “Under The Dome” που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, αποτέλεσε ένα στοίχημα για το CBS που αποφάσισε το 2013 να επενδύσει στην παραγωγή νέου προγράμματος παρά να παίξει επαναλήψεις. 

    Το εν λόγω στοίχημα αναδείχθηκε στην τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς και άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο για την παραγωγή νέων καλοκαιρινών σειρών από όλα τα κανάλια, καθιερώνοντας με τον τρόπο αυτό την καλοκαιρινή σεζόν Μαΐου – Σεπτεμβρίου.

    Παρά την τεράστια επιτυχία των 2 προηγούμενων κύκλων του, η 3η σεζόν του “Under The Dome” δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ενώ παράλληλα χαρακτηρίστηκε από αρκετούς τηλεκριτικούς ως η χειρότερη σεζόν τηλεοπτικής σειράς για το 2015.

    Εύλογα λοιπόν το CBS αποφάσισε να μην δώσει το πράσινο φως για 4η σεζόν στη σειρά, της οποίας η παραγωγή φέρει την υπογραφή του Steven Spielberg.

    Ωστόσο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των υπευθύνων του καναλιού, το “Under The Dome” θα έχει το φινάλε που του αξίζει, δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των τηλεθεατών.
    Το φινάλε της σειράς “Under The Dome” θα προβληθεί στις 10 Σεπτεμβρίου. 
    Να θυμίσουμε πως στην Ελλάδα το “Under The Dome” προβάλλεται από την συχνότητα του Σκάι όπου αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει η προβολή του 2ου κύκλου.

    Σπύρος Φώτης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξαφνικό τέλος για τη σειρά Under the Dome (Ο Θόλος) Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top