F Ο Ron Perlman αποκαλύπτει στοιχεία από το στόρι του Hellboy 3! - FilmBoy Ο Ron Perlman αποκαλύπτει στοιχεία από το στόρι του Hellboy 3! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ron Perlman αποκαλύπτει στοιχεία από το στόρι του Hellboy 3!


    Το μέλλον του Hellboy 3 του Guillermo Del Toro βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα, και κανείς δεν μπορεί να πάρει όρκο ότι θα γίνει.
    Αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τους οπαδούς να ελπίζουν.

    Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, ο ηθοποιός Ron Perlman, ο οποίος υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής του Hellboy και του αρέσει η ιδέα ενός Hellboy 3, συναντήθηκε με τον Del Toro και μιλήσανε για τη πλοκή του Hellboy 3

    Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Perlman μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες με τους φίλους της ταινίας, μιλώντας στο Empire:

    Αισθάνομαι ότι πραγματικά τελείωσα με το χαρακτήρα.Δεν έχω καμία επιθυμία να ξαναμπώ στα σκατά.Αλλά ο Guillermo μου είπε ποιο θα είναι το τέλος της τριλογίας και σε γενικές γραμμές το βρήκα μια εκπληκτική κινηματογραφική ιδέα, και φυσικά είναι απαραίτητο να το κάνουμε. Έχουμε σχεδιαστεί (εμείς οι χαρακτήρες στο Hellboy) για να είμαστε μια τριλογία, με αρχή, μέση και τέλος. Έχουμε κάνει μόνο τα δύο τρίτα, έτσι αισθάνομαι ότι δεν έχουμε τελειώσει πραγματικά.

    Τουλάχιστον φαίνεται να τον έψησε με όσα του είπε ο Del Toro.
    Και ο Perlman δεν σταμάτησε εκεί.
    Μίλησε περαιτέρω για την πλοκή της ταινίας, μιλώντας για την κατεύθυνση που θα πάρει και το ρόλο που θα παίξουν τα δίδυμα.
    Όπως ίσως θυμάστε, στο τέλος του Hellboy 2, ο Hellboy είχε μάθει ότι η Liz ήταν έγκυος με τα δίδυμα του.

    Γαμώτο, μιλάμε για το θηρίο της Αποκάλυψης! Πρέπει να γκρεμίσει τον πολιτισμό. Πρέπει. Είναι αδιαπραγμάτευτο. Αυτό είναι το θεμέλιο της ιστορίας και γι 'αυτό πιστεύω ότι θα ήταν κρίμα αν δεν το κάνουμε.
    Θα σας πω αυτό.Για τα δίδυμα: το ένα θα μοιάζει στη μαμά και το άλλο στο μπαμπά. Και το ένα από αυτά θα είναι εντελώς διεφθαρμένο, το άλλο αγγελικό. Ποιο θα είναι τι; Μόνο o Guillermo θα μπορούσε να κάνει τον άσχημο να είναι ο άγγελος. Αυτό προσθέτει στο μύθο.

    Τελικά, μάλλον έχουν προχωρήσει με το Hellboy 3, ή έστω έχουν αποφασίσει να γίνει.
    Και όλα αυτά ακούγονται εξαιρετικά…
    Συμφωνείτε;

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ron Perlman αποκαλύπτει στοιχεία από το στόρι του Hellboy 3! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top