F Hellboy 3: Ο Ron Perlman θέλει ...ο Guillermo Del Toro μπορεί; - FilmBoy Hellboy 3: Ο Ron Perlman θέλει ...ο Guillermo Del Toro μπορεί; - FilmBoy
  • Latest News

    Hellboy 3: Ο Ron Perlman θέλει ...ο Guillermo Del Toro μπορεί;


    Τα πρώτα δύο Hellboy μπορεί να μην αποτέλεσαν τα blockbuster με τις τεράστιες εισπράξεις αλλά βρήκαν το κοινό τους και αγαπήθηκαν από τους λάτρεις  του φανταστικού, του υπερφυσικού και της κόμικ αισθητικής.

    Ανήκοντας σε διαφορετικά στούντιο η καθεμία (Revolution Studios-Columbia το 1ο και Universal το 2ο) δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν τα εκατομμύρια δολάρια άλλων παραγωγών, αλλά η μία ήταν καλύτερη από την άλλη με αποτέλεσμα να αυξάνουν το μπάτζετ τους και την καθεμία να ξεπερνάει σε εισπράξεις την προηγούμενη.

    Μπορεί να ήταν σχετικά πιο light σε σχέση με τα original comic του Mike Mignola, αλλά ήταν δύο εντιμότατες και καλοφτιαγμένες action comic/monster movies με αρκετή επιρροή από την μυθολογία του Lovecraft και με κεντρικό πρωταγωνιστή έναν κουλ τερατικό αντι-ήρωα με ψυχή που αγαπήθηκε από το κοινό.

    Με τον Guillermo Del Toro να αναλαμβάνει το ένα πρότζεκτ μετά το άλλο (Pacific Rim, Crimson Peak, The Strain και προσεχώς ...Pacific Rim 2), η κινηματογραφική μυθολογία του αντιήρωα-τερατικής φυσιογνωμίας Hellboy, φαίνεται πως θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα μισοτελειωμένη, όσο κι αν διατείνεται ο σκηνοθέτης πως τον αγαπάει.

    Αυτός που αγαπάμε εμείς περισσότερο είναι ο ίδιος ο Hellboy, Ron Perlman που δεν χάνει ποτέ τις ελπίδες του και κατά καιρούς συνεχίζει να επιμένει στις βλέψεις για μια τρίτη ταινία, με τον αγαπημένο καρατερίστα-cult φυσιογνωμία, να δηλώνει σχετικά στη Red Carpet News TV:

    "Θα ήθελα να το τελειώσουμε και να υπάρξει και μια τρίτη ταινία.
    Οι πρώτες δύο δημιουργήθηκαν για να οδηγήσουν σε μια τεράστια κατάληξη, κάτι που ο Guillermo Del Toro ξέρει ήδη με ποιο τρόπο θα απεικονιστεί.

    Μου έχει δώσει ένα πολύ αδρό σχέδιο του πως ακριβώς θα είναι η τρίτη ταινία και θα είναι όσο επική αξίζει να είναι για τους φαν των πρώτων δύο ταινιών που το περιμένουν ακόμα.

    Γι'αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να κάνουμε και μια τρίτη ταινία και παλεύω γι'αυτό κάθε μέρα.
    Μερικές φορές είμαι η μόνη φωνή που ακούγεται αλλά δεν θα πάψω ποτέ να προσπαθώ για να γίνει το Hellboy 3."

    Η αλήθεια είναι πως μετά και από την παγκόσμια επιτυχία του Pacific Rim θα έπρεπε να είχε ήδη ανοίξει ο Del Toro τον δρόμο για να πραγματοποιήσει κάτι παρόμοιο ακόμα πιο επικό και για τον 3ο Hellboy, από την στιγμή που και οι ίδιοι θέλουν να κλείσουν το franchise κατ'αυτόν τον τρόπο.

    Το θέμα είναι πότε και αν θα γίνει η τρίτη ταινία που λογικά θα περάσει πλέον στα χέρια της Legendary του Pacific Rim και του Godzilla.

    Οι κόμικ ταινίες βρίσκονται στο απόγειο της εισπρακτικής επιτυχίας και δημοφιλίας τους (και που 'στε ακόμα!) και αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στον 3ο Hellboy να αποτελέσει κάτι περισσότερο μεγαλεπήβολο.

    Όταν όμως έχουν περάσει ήδη 6 χρόνια από την 2η ταινία και δεν βλέπουμε φως για τα επόμενα 3-4 χρόνια ακόμη...θα αρκεί η δίψα των όσων φαν έχουν απομείνει, προκειμένου να δικαιολογηθεί η ύπαρξη ενός 3ου Hellboy που συν τοις άλλοις θα θέλει και ακόμα μεγαλύτερο μπάτζετ από τα προηγούμενα; (που είχαν μεν επιτυχία αλλά περισσότερο μεσαίου βεληνεκούς...)

    Del Toro βιάσου λέω γω, γιατί ανυπομονούμε για περισσότερο Ron Perlman με κόκκινα προσθετικά, πουράκλα, ατάκα, ευαισθησίες, ξύλο και badass-ιλίκι.

    Και επιτέλους πρέπει να δούμε τι έγινε και με την...γκαστρωμένη Liz...


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hellboy 3: Ο Ron Perlman θέλει ...ο Guillermo Del Toro μπορεί; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top