F Sequel news: Jack Reacher 2, Bourne 5, Man of Steel 2 - FilmBoy Sequel news: Jack Reacher 2, Bourne 5, Man of Steel 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel news: Jack Reacher 2, Bourne 5, Man of Steel 2


    Ο Jack Reacher θα επιστρέψει για να απονείμει δικαιοσύνη σε ένα χρόνο από τώρα.
    Η Paramount ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Jack Reacher 2, στο οποίο επιστρέφει ο Tom Cruise, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ed Zwick.

    Το στούντιο αποφάσισε να το βγάλει στις 21 Οκτωβρίου 2016, επάνω σε άλλα δύο sequels, το Ouija 2 και τo Underworld 5.
    Το σενάριο θα γράψουν οι Marshall Herskovitz και Richard Wenk και θα είναι βασισμένο στο 18ο βιβλίο της σειράς του Jack Reacher.

    Σε αυτό, o Reacher επιστρέφει πίσω στην στρατιωτική βάση του στη Βιρτζίνια για να βγάλει μια γυναίκα σε δείπνο, η οποία τώρα είναι Διοικητής.

    Μόλις όμως φτάνει εκεί, συλλαμβάνεται για επίθεση σε έναν άντρα, και σε κάτι σχετικά με ένα παιδί…
    Την παράβαση ο ίδιος δεν μπορεί να θυμηθεί καθόλου …αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να αναλάβει δράση.




    Κάθε κατασκοπικό θρίλερ χρειάζεται τον κακό του, έτσι και στο Bourne 5, ο Vincent Cassel θα είναι αυτός που θα δημιουργεί προβλήματα στον αγαπημένο ήρωα με την αμνησία.

    Ο Γάλλος ηθοποιός θα ενταχθεί στο cast μαζί με τον Matt Damon στην επερχόμενη ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Paul Greengrass.

    Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Cassel  …παίζει έναν μυστηριώδη άντρα, γνωστό με το κωδικό όνομα The Asset.
    Ο χαρακτήρας φαίνεται να είναι παρόμοιος με τος άλλους κακούς (Clive Owen, Karl Urban και Edgar Ramirez) σε παλαιότερες Bourne ταινίες. 

    Θυμηθείτε ότι τα γυρίσματα γίνονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα.




    Η τελευταία φήμη αναφέρει πως ο σκηνοθέτης του Mad Max: Fury Road, George Miller, βρίσκεται σε συζητήσεις να αναλάβει το Man of Steel franchise από τον Zack Snyder.

    Λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι το Man of Steel 2 δεν είναι επίσημα στο χρονοδιάγραμμα της Warner Bros Pictures στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics, μάλλον δεν είναι και προτεραιότητά τους.

    Και η αλήθεια είναι ότι το Man of Steel 2 βρίσκεται ανεπίσημα ‘on hold’, καθώς όχι μόνο δεν βρέθηκε ακόμα σκηνοθέτης, αλλά η Warner φαίνεται να τραβάει τις συζητήσεις με τον Miller (ή και με άλλους) για πολύ πολύ μετά.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel news: Jack Reacher 2, Bourne 5, Man of Steel 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top