F Mistress America trailer: Η Greta Gerwig ξεσαλώνει στη Νέα Υόρκη - FilmBoy Mistress America trailer: Η Greta Gerwig ξεσαλώνει στη Νέα Υόρκη - FilmBoy
  • Latest News

    Mistress America trailer: Η Greta Gerwig ξεσαλώνει στη Νέα Υόρκη


    Η Βασίλισσα των indies και προσωπική συμπάθειά μου, Greta Gerwig, πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική κομεντί Mistress America, μαζί με τη νεοφερμένη Lola Kirke.

    Η ταινία επανενώνει τη Gerwig με τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Noah Baumbach, ο οποίος στο παρελθόν συνεργάστηκε μαζί της τόσο στο Greenberg όσο και στο Frances Ha, ενώ γράψανε μαζί και το σενάριο του Mistress America.

    Η Tracy (Lola Kirke) είναι μια μοναχική πρωτοετής στο κολέγιο της Νέας Υόρκης, το οποίο τελικά δεν έχει ούτε τις συναρπαστικές εμπειρίες των άλλων πανεπιστημίων, ούτε το λαμπερό lifestyle που εκείνη ήλπιζε να βρει.

    Αλλά όταν την αναλάβει η Brooke (Greta Gerwig) - κάτοικος της Times Square με περιπετειώδη ζωή στη νυχτερινή πόλη – θα διασωθεί από την απογοήτευσή της και θα παρασυρθεί από τους τρελούς ρυθμούς της Brooke.


    Το Mistress America αναμένεται να βγει σε λίγες αίθουσες των ΗΠΑ στις 14 Αυγούστου, γι’αυτό η Fox Searchlight κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

    Εσείς τι γνώμη έχετε για τη Gerwig:
    Δεν έχει …κάτι;




     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mistress America trailer: Η Greta Gerwig ξεσαλώνει στη Νέα Υόρκη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top