F Νέο reboot για τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες! - FilmBoy Νέο reboot για τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες! - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο reboot για τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες!


    Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η New Line και η Platinum Dunes δοκίμασαν να κάνουν τη δική τους εκδοχή της κλασικής ταινίας τρόμου του Wes Craven, του A Nightmare On Elm Street.

    Αλλά στο Hollywood, πέντε χρόνια είναι μια ζωή, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα για ένα καινούργιο reboot.

    Στα σκαριά βρίσκεται ένα νέο reboot των εφιαλτών του Freddy Krueger, και πάλι από την New Line Cinema, ωστόσο αυτό θα αγνοήσει τελείως το παλιό reboot του 2010, που πρωταγωνίστησε ο Jackie Earle Haley στο ρόλο του Freddy.

    Το Tracking Board γράφει ότι το σενάριο του νέου Εφιάλτη Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες θα το γράψει ο David Leslie Johnson του Orphan, ωστόσο δεν υπάρχει σκηνοθέτης ακόμα.

    Αν και το remake του 2010 είχε ένα αξιόλογο cast (με τη Rooney Mara στη κορυφή) και προσπάθησε σοβαρά να ανακατασκευάσει την ταινία για τη νέα γενιά, δεν διαχωρίστηκε πουθενά από την αρχική ταινία και έτσι, έγινε απλά βαρετό.

    Ίσως να πήρε τον εαυτό της υπερβολικά σοβαρά.
    Ή ίσως ζουμε πια σε έναν κόσμο όπου ένας δολοφόνος σαν τον Freddy Krueger απλά δεν λειτουργεί στο κοινό.

    Σε κάθε περίπτωση, η New Line θα προσπαθήσει και πάλι να αναστήσει αυτό το 31 χρόνων franchise.

    Δεν είναι σαφές όμως το πότε, καθώς ο Johnson ανέλαβε επίσης να γράψει και το σενάριο του νέου Dungeons & Dragons για την Warner Bros.

    Σίγουρα έχει ενδιαφέρον η αναβίωση που επιχειρείται των κλασικών χαρακτήρων τρόμου, με ένα νέο Friday the 13th  στα σκαριά, με την επιστροφή του Halloween να πλησιάζει και με άλλη μία συνέχεια του Texas Chainsaw Massacre να έχει ήδη προγραμματιστεί.

    Και που ξέρετε, ίσως πλησιάζει η ώρα που θα δούμε μια ταινία με όλους τους horror icons μαζί!


    Εσείς πιστεύετε ότι έχει θέση στον κόσμο μας ο Freddy Krueger και οι εφιάλτες του;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο reboot για τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top