F Bang Bang Baby trailer: Μια παραξενιά που δεν πρέπει να χάσετε - FilmBoy Bang Bang Baby trailer: Μια παραξενιά που δεν πρέπει να χάσετε - FilmBoy
  • Latest News

    Bang Bang Baby trailer: Μια παραξενιά που δεν πρέπει να χάσετε


    Γιατί παραξενιά;
    Φανταστείτε την πρωταγωνίστρια του Evil Dead, Jane Levy στο ρόλο ενός μοναχικού κοριτσιού στις αρχές του 1960, έναν rock’n’roll τραγουδιστή, μεταλλάξεις …και τον Peter Stormare.

    Α, και όλο αυτό σε ένα ‘sock hop’ musical.
    (sock hop ονομάστηκαν οι ανεπίσημοι χοροί στα γυμνάσια – συνήθως στα γυμναστήρια – που ήταν τις μόδας στην Αμερική στα 50’s και 60’s. 
    Πήραν την ονομασία τους από το λόγο ότι συνήθως οι έφηβοι που συμμετείχαν, έβγαζαν τα παπούτσια τους για να προστατευθεί το δάπεδο του γυμναστηρίου.
    )

    Βλέποντας όμως το trailer, καταλαβαίνεις γιατί το Bang Bang Baby πήρε ειδικό βραβείο στα Καναδικά Screen Awards και βραβείο Καλύτερης Καναδικής ταινίας στο Toronto πέρυσι.

    Στη δεκαετία του 1960, μία έφηβη ελπίζει ότι το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια θα πραγματοποιηθεί όταν ένας διάσημος μουσικός έρχεται στη πόλη, αλλά όταν μια διαρροή από ένα χημικό εργοστάσιο μετατρέπει τους ανθρώπους σε …κάτι μεταλλαγμένο, το όνειρό της μετατρέπεται σε εφιάλτη.

    Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.
    Το Bang Bang Baby του Jeffrey St. Jules έχει μια ονειρική ατμόσφαιρα που σπάνια συναντάμε πλέον στο σινεμά, μία …χρωματιστή νοσταλγία και μια εκπληκτική φωτογραφία.

    Το Bang Bang Baby βγαίνει στον Καναδά στις 21 Αυγούστου και το trailer είναι από τα ομορφότερα 2λεπτα της ημέρας σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bang Bang Baby trailer: Μια παραξενιά που δεν πρέπει να χάσετε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top