F Ο Keanu Reeves αποφασίζει για το sequel του John Wick - FilmBoy Ο Keanu Reeves αποφασίζει για το sequel του John Wick - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Keanu Reeves αποφασίζει για το sequel του John Wick


    Ως φανατικός στις action hero movies, έστω και κάποιων με δόση υπερβολής, χαίρομαι πολύ όταν είδα ότι το John Wick πήγε τόσο καλά και άρεσε τόσο στο κοινό. 

    Σίγουρα λοιπόν, το John Wick ήταν μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.
    Παρά το απλό σενάριο, και τους ρηχούς αναπτυξιακά χαρακτήρες, η ταινία κατάφερε να σε κρατήσει χωρίς να κάνει κοιλιά, με έναν απολαυστικό πρωταγωνιστή.

    Όπως γίνεται συνήθως, μετά από μία επιτυχία όλοι μιλάνε για το επόμενο βήμα, το sequel. 

    Θα μου πείτε, έχει νόημα; 
    Μα προφανώς και όχι, διότι παρά τη διασκέδαση και τα έσοδα, μία ταινία τέτοιου βεληνεκούς δεν προσφέρει τίποτα στην υπόθεση. 

    Δείτε τι έγινε με τα Taken.
    Οι δημιουργοί της ταινίας όμως Chad Stahelski και David Leitch, που μάγεψαν με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, έκανα πρόσφατες δηλώσεις για το επόμενο βήμα.

    «Έχουμε ιδέες για μέρες και χωρίς ​δεύτερη σκέψη ξέρουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσ​ουμε τη δράση του πρώτου. 
    Είναι το θέμα της ιστορίας και πόσο σας αρέσει ​σαν χαρακτήρα​ς. 
    Αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό. Αν υπάρχει ​καλή δράση, αλλά έχετε ένα χαρακτήρα που κανείς δεν θέλει και δεν έχει το χάρισμα εσείς δεν πρόκειται να το παρακολουθήσετε. 

    Κοίτα κάθε μεγάλο αστέρι δράση​ς, είτε πρόκειται για Χάρισον Φορντ ή Λίαμ Νίσον ή Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, διαλέξτε ένα όνομα, αγαπώ τον
    ​χαρακτήρα​ πρώτα. 

    Έτσι θέλουμε να βεβαιωθείτε ότι έχουμε μια ιστορία και ένα χαρακτήρα που ο καθένας αγαπά και τότε θα ​προσθέσουμε τη δράση που υποσχόμαστε θα είναι φοβερ​ή.»

    ​Από τα λόγια τους καταλαβαίνουμε ότι θα ασχοληθούν με κάτι πολύ πιο δύσκολο από τις σκηνές δράσης, που στον κινηματογράφο ονομάζεται ανάπτυξη χαρακτήρα.

    ...Αν συμφωνήσει και ο κύριος Reeves, ο οποίος με εξαίρεση το Matrix, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν τον ενδιαφέρουν τα sequels, από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα.

    Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου άρεσαν τα νέα αυτά!!


    Νάσος Ζώτης.

     


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Keanu Reeves αποφασίζει για το sequel του John Wick Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top