F Ben Affleck και David Fincher αναβιώνουν Hitchcock! - FilmBoy Ben Affleck και David Fincher αναβιώνουν Hitchcock! - FilmBoy
  • Latest News

    Ben Affleck και David Fincher αναβιώνουν Hitchcock!




    Μετά από την τεράστια επιτυχία του Gone Girl, ο σκηνοθέτης David Fincher, ο Ben Affleck και η σεναριογράφος Gillian Flynn μάλλον σκέφτηκαν ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. 

    Ετοιμάζονται λοιπόν να ξανασυνεργαστούν σε ένα άλλο project, που είναι σίγουρα μεγαλεπήβολο και θα τραβήξει τα βλέμματα του κοινού. 

    Σύμφωνα με το  Deadline, στα σκαριά είναι οι συζητήσεις για το remake της γνωστής ταινίας «Άγνωστος του Εξπρές» (Strangers on a Train) με τον τίτλο τροποποιημένο σε σκέτο Strangers. 


    Η γνωστή κλασσική ταινία του Alfred Hitchcock μας παρουσίασε έναν επαγγελματία τενίστα που αντί να χωρίσει, αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να μιλήσει με έναν άγνωστο στο Εξπρές, ώστε να ανταλλάξουν θύματα και να πραγματοποιήσει ο ένας το φόνο του άλλου, χωρίς να κινήσει υποψίες. 

    Σύμφωνα με τη μοντέρνα εκδοχή, ο Ben Affleck είναι ένας ηθοποιός που κάνει εκστρατεία κατά τη διάρκεια της περιόδου των βραβείων με το ιδιωτικό του αεροπλάνο. 

    Όταν αυτό παθαίνει βλάβη, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το αεροπλάνο ενός πλούσιου αγνώστου και τα υπόλοιπα, λίγο-πολύ, μπορούμε να τα φανταστούμε. 

    Όπως όλα δείχνουν, η εταιρία παραγωγής (Warner Bros) θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες, πιθανότητα λόγω του απόηχου του Gone Girl

    Δεν αποκλείεται λοιπόν την επόμενη χρονιά, μέσα στο 2016, να έχουμε τη νέα συνεργασία του τριδύμου, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας ότι ο Affleck θα γυρίσει το Strangers αφού γυρίσει στις προσωπικές του δουλειές (με το Live by the Night) και πριν επιστρέψει στον κόσμο των κόμικ με το Justice League. 

    Θα θέλατε να δείτε το remake του Strangers on a Train;

    Σοφία Μπαγατέλα.

     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ben Affleck και David Fincher αναβιώνουν Hitchcock! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top