F iZombie trailer: Η νέα σειρά βασισμένη σε κόμικ της DC - FilmBoy iZombie trailer: Η νέα σειρά βασισμένη σε κόμικ της DC - FilmBoy
  • Latest News

    iZombie trailer: Η νέα σειρά βασισμένη σε κόμικ της DC


    Άλλο ένα comic της DC μεταφέρεται στην μικρη οθόνη ...ένα ζόμπι με υπερδυνάμεις!

    Τα ζόμπι είναι της μόδας ενώ όλο και περισσότερα comic γίνονται σειρές, μετά την παγκόσμια επιτυχία του The Walking Dead, το κανάλι CW είχε την φαεινή ιδέα να μεταφέρει το iΖombie στην μικρή οθόνη.

    Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic της DC (για την ακρίβεια Vertigo Comics) αλλά με πολλά διαφορετικά στοιχεία, αφού το comic είναι πιο σκοτεινό ενώ η σειρά φέρνει στο στιλ του Warm Bodies.

    Η ιστορία είναι λίγο “καμμένη” και έχει να κάνει με μια φοιτήτρια ιατρικής, η οποία κρατιέται καλά παρά το γεγονός ότι είναι νεκρή!

    Η Liv (Rose McIver, The Lovely Bones) εργάζεται πάνω σε πτώματα ως βοηθός ιατροδικαστή προκειμένου να έχει πρόσβαση σε εγκεφάλους, όπου τους χρειάζεται για να μπορεί να διατηρεί την ανθρώπινη μορφή της.

    Όμως με τον κάθε εγκέφαλο που τρώει κληρονομεί τις αναμνήσεις από το κάθε πτώμα, έτσι με αυτον τον τρόπο θα μπορεί  να εξιχνιάζει θανάτους μαζί με την βοήθεια του ιατροδικαστή και ενός ντετέκτιβ της αστυνομίας.

    Το iZombie είναι μια κωμική σειρά μυστηρίου που θα θυμίσει την νεκρή εκδοχή της Veronica Mars, μιας και προέρχεται από τον ίδιο δημιουργό, Rob Thomas, ο οποίος  σκηνοθετεί και το πρώτο επεισόδιο.

    Η πρεμιέρα θα γίνει στις 17 Μαρτίου στο CW.

    Δείτε το trailer.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: iZombie trailer: Η νέα σειρά βασισμένη σε κόμικ της DC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top