F Πώς μπορεί να είναι το κλασσικό παιχνίδι Tetris στη μεγάλη οθόνη; - FilmBoy Πώς μπορεί να είναι το κλασσικό παιχνίδι Tetris στη μεγάλη οθόνη; - FilmBoy
  • Latest News

    Πώς μπορεί να είναι το κλασσικό παιχνίδι Tetris στη μεγάλη οθόνη;


    Τώρα τελευταία, το Hollywood φαίνεται να αντλεί υλικό από πολύ περίεργες πηγές. 
    Ή έχει εξαντήσει τις άλλες (πόλεμος, αγάπη με ταξίδια στο χρόνο κτλ.), ή εμείς έχουμε μείνει πίσω. 

    Πέρα λοιπόν από υπερήρωες και ταινίες βασισμένες σε ήρωες βιντεοπαιχνιδιών, τη μόδα των τελευταίων ετών, πολλά παιχνίδια έχουν προσαρμοστεί για τη μεγάλη οθόνη, άλλοτε με επιτυχία (The LEGO movie) και άλλοτε όχι (π.χ. Battleship).

    Σύμφωνα όμως με τα τελευταία νέα και πιο συγκεκριμένα με την Wall Street Journal, η εταιρία παραγωγής Threshold Entertainment προετοιμάζει μια νέα ταινία δράσης βασισμένη στο Τέτρις

    Και δεν είναι συνωνυμία! Ναι, εννοούμε το κλασσικό παιχνίδι Tetris όπου προσπαθείς να καθαρίσεις την οθόνη από τα τούβλα που πέφτουν συνεχώς, με βάση τα γεωμετρικά σχήματα. 

    Δεν έχουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τους συντελεστές ωστόσο το είδος της ταινίας είναι επικό και επιστημονικής φαντασίας! 

    Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν θα ζωντανεύουν τα γεωμετρικά σχήματα, όπως πολλοί θα φαντάζονταν, αλλά το γεγονός ότι το Τέτρις έχει μια υπέρτατη διαγαλαξιακή σημασία.

    Πολλά μπορεί να συμπεράνει κανείς λοιπόν για το τι θα αφορά αυτή η ταινία. 
    Η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής έχει καταπιαστεί με έργα της Marvel, LEGO και τα Star Wars, αλλά επισής και με λιγότερο επιτυχημένες ταινίες όπως τα Mortal Kombat.

    Θεωρητικά το Tetris προορίζεται για μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του box office, αλλά με τόσο πολυαναμενόμενες ταινίες, όπως τα  Assassin’s Creed και Warcraft, κανείς δεν μπορεί να ξέρει.

    Ποια είναι η γνώμη σας γι’αυτή την είδηση;

    Σοφία Μπαγατέλα.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πώς μπορεί να είναι το κλασσικό παιχνίδι Tetris στη μεγάλη οθόνη; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top