F The Theory of Everything trailer: ...Γιατί και οι ιδιοφυίες ερωτεύονται - FilmBoy The Theory of Everything trailer: ...Γιατί και οι ιδιοφυίες ερωτεύονται - FilmBoy
  • Latest News

    The Theory of Everything trailer: ...Γιατί και οι ιδιοφυίες ερωτεύονται


    Όταν ακούς το όνομα Stephen Hawking, φέρνεις στο νου μια συγκεκριμένη εικόνα ενός επιστήμονα-ιδιοφυΐα, ο οποίος είναι περιορισμένος σε μια αναπηρική καρέκλα και για πολλά χρόνια δεν μπορούσε να μιλήσει με τη δική του φωνή, αλλά χρησιμοποιούσε τη βοήθεια ηλεκτρονικής συσκευής για να εκφράσει αυτό που ήθελε να πει.

    Κι όμως, η νέα ταινία The Theory of Everything από το σκηνοθέτη James Marsh εισάγει στο κοινό έναν διαφορετικό Hawking (που τον υποδύεται ο Eddie Redmayne του Les Miserables), έναν λαμπρό νεαρό φοιτητή που κάνει μεταπτυχιακό στη Φυσική στο πανεπιστήμιο του Cambridge για να γίνει κοσμολόγος, ενώ ερωτεύεται τρελά μία συμφοιτήτριά του, τη Jane (Felicity Jones).

    Η ταινία δείχνει τον Hawking στα χρόνια πριν η νόσος των κινητικών νευρώνων ρημάξει το σώμα του, όταν οι θεωρίες του για το χώρο και το χρόνο άρχισαν για πρώτη φορά να σχηματίζονται, και όταν γνώρισε το κορίτσι που αργότερα έγινε η πρώτη του σύζυγος.

    Κομμάτι της ιστορίας είχε ειπωθεί στο ντοκιμαντέρ του Errol Morris, A Brief History of Time, αλλά τώρα o Marsh τη δραματοποιεί για προφανείς λόγους (βλ. awards).

    Το The Theory of Everything θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 7 Νοεμβρίου.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Theory of Everything trailer: ...Γιατί και οι ιδιοφυίες ερωτεύονται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top