F Το cast και οι χαρακτήρες στον πιλότο του τηλεοπτικού Scream - FilmBoy Το cast και οι χαρακτήρες στον πιλότο του τηλεοπτικού Scream - FilmBoy
  • Latest News

    Το cast και οι χαρακτήρες στον πιλότο του τηλεοπτικού Scream


    Το MTV και η Dimension TV κινούνται (επιτέλους) γρήγορα στην ανάπτυξη του Scream TV Series, έναν χρόνο αφότου το ανακοίνωσαν!

    Ο Jamie Travis (του For A Good Time, Call…) έχει προσληφθεί για να σκηνοθετήσει τον πιλότο της σειράς, ενώ ένα cast από νεαρούς ηθοποιούς επιλέχθηκε για τους κύριους χαρακτήρες της σειράς.

    Ας τους δούμε.

    - Η Will Fitzgerald θα παίξει την Emma Duval, μια τυπική ομορφούλα της οποίας η νέα ζωή ως δημοφιλής την αποξενώνει από την παιδική της φίλη Audrey.

    - Η Amy Forsyth είναι η Audrey Jensen, κόρη ενός πάστορα και καλλιτεχνική μοναχική φύση, που φιλοδοξεί να γίνει σκηνοθέτης.

    - Ο John Karna είναι o Noah Foster, μια δημιουργική ιδιοφυΐα στους υπολογιστές και με απέραντη γνώση της ποπ κουλτούρας και της τεχνολογίας, που είναι και καλός φίλος της Audrey.

    - Η Carlson Young είναι η Brooke Maddox, η χαρισματική ηγέτης της δημοφιλούς παρέας.

    - Ο Amadeus Serafini παίζει τον Kieran Wilcox, το μυστηριώδη νέο παιδί στην πόλη που έχει μια σκοτεινή πλευρά και ένα σκληρό εξωτερικό.

    Οι Wes Craven, Marianne Maddalena και Cathy Konrad εκτελούνξ χρέη παραγωγών, μαζί με τους Bob και Harvey Weinstein.

    Άντε να δούμε τι θα δούμε…


    Αναδημοσίευση από Horrorant.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το cast και οι χαρακτήρες στον πιλότο του τηλεοπτικού Scream Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top