F If I Stay trailer #2: Ο μονόλογος της Chloe Moretz - FilmBoy If I Stay trailer #2: Ο μονόλογος της Chloe Moretz - FilmBoy
  • Latest News

    If I Stay trailer #2: Ο μονόλογος της Chloe Moretz


    Μπορεί στις 19 του Ιούνη να κυκλοφορεί το The fault in our Stars, ωστόσο δεν θα είναι η μόνη δακρύβρεχτη ταινία με εφηβικό περιεχόμενο για το καλοκαίρι.

    Όπως έχουμε ξαναπεί, σύντομα θα κυκλοφορήσει το If I Stay με την Chloe Moretz να ενσαρκώνει μία τυχερή, μέχρι πρότινως έφηβη, που ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα θα της αλλάξει τη ζωή.
     

    Η Mia είναι μία ταλαντούχα τσελίστρια με πολλούς φίλους που την αγαπούν, μία τρυφερή οικογένεια και το αγόρι που κάθε έφηβη ονειρεύεται. 

    Δυστυχώς το ατύχημα την καλεί να επιλέξει αν θέλει να μείνει σ’αυτή τη ζωή ή αν θα δεχτεί την ήττα στη μάχη με το θάνατο.
     

    Η ταινία του R.J. Cutler από την Warner Bros φέρνει στο φως ένα νέο teaser με τίτλο Πρόλογο (Prologue) και εμβαθύνει λίγο περισσότερο στην ιστορία από το trailer που είδαμε τον Απρίλιο.
     

    Μέσα από την αφήγηση της Mia εκτυλίσσεται το δίλημμά της και μένει να δούμε αν η ζωή θα κερδίσει το στοίχημα με το θάνατο και η Chloe Moretz αποφασίσει να ξυπνήσει από το κώμα.
     

    Πώς σας φαίνεται το teaser του If I Stay;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: If I Stay trailer #2: Ο μονόλογος της Chloe Moretz Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top