F Goal of the Dead trailer: Στο ποδόσφαιρο, οι Γάλλοι κερδίζουν και τα ζόμπι! - FilmBoy Goal of the Dead trailer: Στο ποδόσφαιρο, οι Γάλλοι κερδίζουν και τα ζόμπι! - FilmBoy
  • Latest News

    Goal of the Dead trailer: Στο ποδόσφαιρο, οι Γάλλοι κερδίζουν και τα ζόμπι!


    Πάνω στην ώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήρθε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για το Goal of the Dead, των Benjamin Rocher (The Horde) και Thierry Poiraud.

    Σε αντίθεση όμως με το πρώτο trailer που σας είχαμε παρουσιάσει το Φεβρουάριο, αυτό εδώ διαθέτει Αγγλικούς υπότιτλους, πράγμα που κάνει τη θέαση του ακόμα πιο διασκεδαστική, καθώς μπορούμε πλέον να καταλάβουμε και το χιούμορ που φαίνεται να έχει η ταινία.

    Μια παριζιάνικη ομάδα ποδοσφαίρου επισκέπτεται ένα μικρό χωριό στη βόρεια Γαλλία για να παίξει ένα κρίσιμο παιχνίδι με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Κύπελλο Γαλλίας. 

    Κατά την διάρκεια όμως του αγώνα μια επιδημία εξαπλώνεται, μεταμορφώνοντας παίκτες, θεατές αλλά και κατοίκους σε παράξενα οργισμένα πλάσματα.

    Το πρώτο ημίχρονο είναι σκηνοθετημένο από τον Benjamin Rocher και το δεύτερο από τον Thierry Poiraud.

    Το καστ αποτελείται από τους Xavier Laurent (Rush), Alban Lenoir, Sebastien Vandenberghe και Anthony Pho (From Paris with Love).

    Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αυτή έγινε στις 10 Ιουνίου όταν και κυκλοφόρησε σε DVD στην Ολλανδία, έχοντας όμως κάνει ένα πρώτο πέρασμα από διάφορα ευρωπαϊκά και μη φεστιβάλ. 

    Οπότε μάλλον σύντομα θα κάνει την εμφάνιση του και στα μέρη μας.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Goal of the Dead trailer: Στο ποδόσφαιρο, οι Γάλλοι κερδίζουν και τα ζόμπι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top