F Ο Tarantino κάνει πίσω και ξεκινάει το Τhe Hateful Eight - FilmBoy Ο Tarantino κάνει πίσω και ξεκινάει το Τhe Hateful Eight - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Tarantino κάνει πίσω και ξεκινάει το Τhe Hateful Eight


    Μετά το αριστουργηματικό Django Unchained, όλοι εμείς οι φανατικοί του σκηνοθέτη, απλά περιμέναμε το επόμενο βήμα …και ω ναι θα είναι πάλι western.
     

    Στο μυαλό του Tarantino επικρατεί ένας μικρός χαμός, γι'αυτό και οι ιδέες και τα σχέδια του αλλάζουν με τρομακτικούς ρυθμούς.
     

    Προς το παρόν σε pre-production μορφή έχουμε το ''Τhe Hateful Eight'' με χρονικό ορίζοντα να προβληθεί μέσα στο 2015.
     

    Πρίν απ αυτό βέβαια είχαμε ίντριγκες και θεματάκια, μιας και ο σκηνοθέτης έξαλλος απειλούσε να μην πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη ταινία.
    Ο λόγος;..
     

    Είχε δώσει το σενάριο σε 3 απο τα αγαπημένα του 'παιδιά' - τον Michael Madsen (για τους μυημένους, o ψυχάκιας του Reservoir Dogs και με άλλες 642 ταινίες στο ενεργητικό του), τον Τim Roth (το 'καρφί' των Reservoir πάλι) και τον πανταχού παρών Samuel Jackson ....και το αποτέλεσμα ήταν να το μάθει κόσμος και ντουνιάς!
     

    Εμένα πάλι λογικό μου ακούγεται, γιατί και οι ατζέντηδες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, μιας και ο Quentin είναι ειδικός στο να ανασταίνει καριέρες και μια ελάχιστη συμμετοχή σε οποιαδήποτε ταινία του ανεβάζει μετοχές.

    Τελικά ευτυχώς για εμάς και μετά από πίεση που δέχτηκε από τους αμέτρητους υποστηρικτές, πήρε πίσω την απόφαση του και το Τhe Hateful Eight φαντάζει γεγονός.


    Κurt Russel, Zoe Bell, James Remar και Walton Goggins προστέθηκαν στους ήδη προαναφερθείς τρεις, και φυσικά όλους κάπου κάπως κάποτε τους έχουμε ξανασυναντήσει στη φιλμογραφία του σκηνοθέτη.


    Και σαφώς περιμένουμε πολλές cameo εμφανίσεις από γνωστές φυσιογνωμίες..

    Η υπόθεση έχει να κάνει λίγο μετά τον εμφύλιο, όπου κάθε καρυδιάς καρύδι ψάχνει να βρει καταφύγιο ύστερα από μια σφοδρή καταιγίδα. 


    Η συνάντηση όλων αυτών θα έχει εκρηκτικά αποτελέσματα με αποκαλύψεις, δολοπλοκίες και φυσικά μπόλικους σκοτωμούς...

    Ποτέ δε βαριέσαι τον Τarantino...
    Κοφτεροί διάλογοι, soundtrack που σου μένει για πολύ καιρό, καρτουνίστικη βία, μια τρέλα και ένα κέφι που πηγάζει από τον αεικίνητο σκηνοθέτη.
     

    Ένας 'κλέφτης ιδεών' όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, που όμως τολμάει, ανακατεύει τα είδη των ταινιών με μαεστρία και πάντα έχει κάτι να πει στις ταινίες του...
     

    Ηateful Eight;  
    check, θα είμαστε εκεί...

    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Tarantino κάνει πίσω και ξεκινάει το Τhe Hateful Eight Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top