F Final Girl trailer: Η Abigail Breslin είναι η νέα απειλή για τους teenagers - FilmBoy Final Girl trailer: Η Abigail Breslin είναι η νέα απειλή για τους teenagers - FilmBoy
  • Latest News

    Final Girl trailer: Η Abigail Breslin είναι η νέα απειλή για τους teenagers


    Για το Final Girl του Tyler Shields είχαμε αναφερθεί εδώ στο Horrorant από το 2012, όταν και είχαν ανακοινωθεί τα πρώτα στοιχεία της ταινίας, μαζί με τα ονόματα των πρωταγωνιστών

    Από τότε βέβαια πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια, μιας και περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές. 

    Λόγω του πρώτου full length trailer που κυκλοφόρησε όμως αυτές τις μέρες ήρθε η στιγμή να ξανά ρίξουμε μια πιο ολοκληρωμένη ματιά σ'αυτό το θρίλερ εκδίκησης με πρωταγωνίστρια την Abigail Breslin, του Zombieland!

    Η Loner Veronica είναι νέα στο σχολείο, ντροπαλή και ευάλωτη, άρα ο ιδανικός στόχος για μια ομάδα εφήβων οι οποίοι παρασύρουν κορίτσια στο δάσος για να τα κυνηγήσουν και να τα σκοτώσουν, σαν ένα extreme sport.

    Μόνο που μόλις την ξεμοναχιάσουν, εκείνη θα στρέψει το παιχνίδι πάνω τους και θα διαφύγει, αποκαλύπτωντας τους ότι είναι οπλισμένη και ξέρει πώς να υπερασπιστεί τον εαυτό της. 

    Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως ότι η Veronica είναι ένας δολοφόνος-σε-εκπαίδευση, και είναι επιλεγμένη να σκοτώσει τα αγόρια ως τελικό τεστ της εκπαίδευσής της.

    Όταν πέσει η σκόνη, η Veronica θα μάθει αν ήταν η Τελευταία κοπέλα που βλάπτουν αυτά τα αγόρια.

    Η σκηνοθεσία είναι του πρωτάρη, Tyler Shields και το σενάριο ανήκει στον Adam Prince που βασίζεται σε μια ιστορία των Steve Scarlata, Alejandro Seri και Johnny Silver.

    Το καστ εκτός της Breslin αποτελείται από τους Alexander Ludwig, Wes Bentley, Logan HuffmanConnor Paolo, Francesca Eastwood και Michael Trevino.

    Το Final Girl θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, χωρίς όμως ακόμα να είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε παρακάτω, μαζί με ένα ακόμα πιο παλιό teaser.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Final Girl trailer: Η Abigail Breslin είναι η νέα απειλή για τους teenagers Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top