F Ο Denzel Washigton ένας από τους 7 Υπέροχους του Antoine Fuqua! - FilmBoy Ο Denzel Washigton ένας από τους 7 Υπέροχους του Antoine Fuqua! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Denzel Washigton ένας από τους 7 Υπέροχους του Antoine Fuqua!


    Ευχάριστα νέα για τους οπαδούς των western, μιας και o σκηνοθέτης Antoine Fuqua μετά το άνοιγμα του Equalizer τον Σεπτέμβρη, παίρνει πακέτο τον αγαπημένο του πρωταγωνιστή και οδεύουν προς remake ''The magnificent Seven'' μεριά.

    Ο Denzel Washigton έχει ακουστεί οτι αναλαμβάνει να παίξει τον ηγέτη απ' τα πρωτοπαλίκαρα που στο ομώνυμο του 1960 έπαιζε ο Υul Brynner.
     

    Το συγκεκριμένο western βασισμένο στους σαμουράι του Κουροσάβα ήταν ένα έπος χωρίς ''πολλά πολλά'', μια απλοική ιστορία από ένα μάτσο τυχοδιώκτες που αναλαμβάνουν τη προστασία ενός μεξικάνικου χωριού απο μια συμμορία που τους ξεζουμίζει καθημερινά.
     

    Ένα all star cast απο τον υπερ-cool Steve McuQeen και τον ''πολύ'' Charles Bronson, μέχρι τον James Coburn και τον αριστοκρατικό Robert Vaughn, η ταινία ήταν ένα βήμα πριν τιναχτεί στον αέρα απο σταριλίκια (ειδικά του McQueen) και τους καθημερινούς καυγάδες, κατάφερε όμως να γίνει super επιτυχία στην εποχή του και να αποτελέσει οδηγό για μετέπειτα western.
     

    Τα ονόματα που έχουν πέσει τώρα στο τραπέζι είναι (κρατηθείτε): Τοm Cruise, Kevin Costner, Morgan Freeman και Μichael Douglas!
     

    Tώρα αν όλοι αυτοί είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τα κασέ τους, αυτό είναι άλλο θέμα και εμείς περιμένουμε νεότερες εξελίξεις...

    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Denzel Washigton ένας από τους 7 Υπέροχους του Antoine Fuqua! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top