F Wolf Creek 2 trailer: Η Αυστραλία είναι ένας αφιλόξενος τόπος - FilmBoy Wolf Creek 2 trailer: Η Αυστραλία είναι ένας αφιλόξενος τόπος - FilmBoy
  • Latest News

    Wolf Creek 2 trailer: Η Αυστραλία είναι ένας αφιλόξενος τόπος


    Κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer του αυστραλέζικου horror Wolf Creek 2, μετά από εκείνο του Οκτωβρίου και μας αποκαλύπτει την παράνοια του Mick Taylor, αλλά και το χάος που αφήνει πίσω του.

    Σε σκηνοθεσία, όπως και του πρώτου Wolf Creek, του Greg Mclean και με τον John Jarratt να επιστρέφει στον ρόλο του ψυχάκια Mick Taylor, αυτή η αργοπορημένη συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του 2005 αναμένεται να μας ξαναθυμίσει γιατί η ενδοχώρα της Αυστραλίας δεν είναι και τόσο φιλόξενο μέρος.

    "Δελεασμένοι από την ιδέα των αυθεντικών Αυστραλέζικων διακοπών, οι ταξιδιώτες Rutger, Katarina και Paul επισκέπτονται τον περιβόητο κρατήρα στο Wolf Creek. 

    Το όνειρο μιας περιπέτειας σύντομα γίνεται μια φοβερή πραγματικότητα όταν αντιμετωπίζουν έναν κακόφημο ντόπιο, τον τελευταίο άνθρωπο που θα ήθελε κάποιος ταξιδιώτης να συναντήσει, τον Mick Taylor.

    Καθώς οι τρεις φίλοι το σκάνε, ο Mick τους καταδιώκει σε μια επική κτηνωδία στην εχθρική έρημο, αλλά μόνο ένας θα παραμείνει, για να συρθεί στη φωλιά του και να δει το αληθινό μέγεθος του τερατουργήματός του.

    Και αν αυτός ο τελευταίος επιζών μπορεί να έχει κάποια ελπίδα επιβίωσης, εκεί όπου κανείς δεν έχει σωθεί ποτέ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε ίχνος εξυπνάδας για να ξεγελάσει τον άνθρωπο πίσω από το τέρας και να γίνει και ο ίδιος εξίσου αδίστακτο τέρας μέσα στον άνθρωπο."

    Το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους Ryan Corr, Shannon Ashlyn, Phillipe Klaus, Gerard Kennedy, Annie Byron και Chloe Boreham.

    Το Wolf Creek 2 θα κυκλοφορήσει στην Αμερική σε VOD στις 17 Απριλίου, αλλά θα κάνει και μια περιορισμένη κινηματογραφική έξοδο στις 16 Μαΐου!

    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wolf Creek 2 trailer: Η Αυστραλία είναι ένας αφιλόξενος τόπος Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top