F Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή ...επιστρέφει μετά από 20 χρόνια! - FilmBoy Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή ...επιστρέφει μετά από 20 χρόνια! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή ...επιστρέφει μετά από 20 χρόνια!


    Όπως αποκαλύφθηκε από το Hollywood Reporter, η ταινία Police Academy ή όπως τη γνωρίζουμε καλύτερα στην Ελλάδα «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή», θα γίνει remake χάρη τους Key (Keegan-Michael Key) και Peele (Jordan Peele), γνωστούς από το κωμικό sketch show "Key and Peele". 

    Ο σκηνοθέτης  Scott Zabielski από καιρό δέχεται προτάσεις για να αναλάβει το remake της ταινίας. 

    Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν θα χρησιμοποιηθεί το τελευταίο προσχέδιο-σενάριο γραμμένο από τον Jeremy Garelick, ωστόσο στη παραγωγή θα συνεχίσει να βρίσκεται και πάλι ο Paul Maslasky

    Η νέα ταινία φαίνεται πως θα αποτελεί περισσότερο μια συνέχεια  με νέους συντελεστές παρά ένα remake, απ' όσο μαθαίνουμε. 

    Η πρώτη ταινία Police Academy βγήκε το 1984 και ακολούθησαν άλλες έξι, με τελευταία το Police Academy 7: Mission to Moscow που κυκλοφόρησε το 1994. 

    Ας ελπίσουμε ότι οι Key και Peele θα καταφέρουν  να "αναζωογονήσουν" το franchise της ταινίας προσαρμόζοντας το στον 21ο αιώνα (κάτι που πιστεύω ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον μας αν συμβεί) και να μην καταλήξει σε άλλη μια ταινία που κανείς δεν θα κάνει το κόπο να παρακολουθήσει.

    Εσείς τί λέτε;

    Δήμητρα Διαμαντούλη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή ...επιστρέφει μετά από 20 χρόνια! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top