F Τα αδέρφια του Paul Walker θα συμπληρώσουν τα κενά στο Fast & Furious 7! - FilmBoy Τα αδέρφια του Paul Walker θα συμπληρώσουν τα κενά στο Fast & Furious 7! - FilmBoy
  • Latest News

    Τα αδέρφια του Paul Walker θα συμπληρώσουν τα κενά στο Fast & Furious 7!


    Το τελευταίο μήνα είχαμε μερικές πληροφορίες από τους σκηνοθέτες του Fast & Furious 7, σύμφωνα με τις οποίες μας ενημέρωναν πως υπήρχαν σχέδια αντικατάστασης του αδικοχαμένου Paul Walker με body doubles and CGI

    Σήμερα όμως έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιός ακριβώς θα αντικαταστήσει τον Walker

    Η παραγωγή ανακοίνωσε πως τα αδέρφια του Paul, οι Caleb και Cody Walker πλέον ανήκουν στο δυναμικό του Fast and Furious και θα βοηθήσουν να “γεμίσουν” κάποιες σκηνές που χρειαζόντουσαν περισσότερο Paul Walker.

    Υπήρχαν φήμες πως η παραγωγή είχε πλησιάσει τον 25χρονο Cody ήδη από το Δεκέμβριο γι’ αυτό το λόγο αυτό, λίγο καιρό μετά το τροχαίο δυστύχημα του αδελφού του, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε υπάρξει κάποια επιβεβαίωση. 

    Ωστόσο τώρα μαθαίνουμε πως και τα δύο αδέρφια έχουν δεχθεί την πρόταση της παραγωγής και θα συμμετέχουν στο Fast and Furious 7

    Παρακάτω, οι ανακοινώσεις που έκανε η ίδια η Universal στο λογαριασμό της στο facebook

    «Το FAST & FURIOUS saga έχει να κάνει με την οικογένεια. 
    Όλοι οι χαρακτήρες συνδέονται με οικογενειακούς δεσμούς, και αυτό αισθανόμαστε όλοι εμείς που έχουμε δουλέψει περισσότερο από 30 χρόνια μαζί.
    Αυτό σίγουρα ορίζει πως αισθανόμαστε για τους fan μας. 
    Η οικογένεια μας βίωσε ένα απίστευτο σοκ το Νοέμβριο. 

    Έπρεπε να πάρουμε χρόνο για να θάψουμε τον Paul, τον αδελφό που αγαπάμε και χάσαμε, και για να αποφασίσουμε για το αν θα συνεχίζαμε την ταινία.
    Μαζευτήκαμε όλοι μαζί και αισθανθήκαμε ότι η μόνη επιλογή που είχαμε ήταν το να συνεχίσουμε. 
    Πιστεύουμε ότι και οι fan μας το θέλουν αυτό, και ο ίδιος ο Paul θα το ήθελε επίσης. 

    Ο Paul είχε ήδη γυρίσει τις δραματικές σκηνές και τις περισσότερες σκηνές δράσης του FAST & FURIOUS 7, και είναι ανάμεσα στις δυνατότερες ερμηνείες της καρίερας του. 
    Έχουμε επαναλάβει τα γυρίσματα και τώρα καλοσορίζουμε τα αδέρφια του Paul, τους Caleb και Cody στην οικογένεια του FAST

    Ο Caleb και ο Cody μας βοηθάνε να ολοκληρώσουμε μερικές εναπομείναντες  σκηνές του αδελφού τους και καλύπτουν μερικά μικρά κενά που είχαν μείνει στη παραγωγή. 
    Το να τους έχουμε μαζί μας στο set μας κάνει να αισθανόμαστε πως και ο Paul είναι μαζί μας επίσης. 

    Είμαστε μόνο ένα χρόνο μακριά από την πρεμιέρα του FAST & FURIOUS 7 και αυτή η ταινία είναι η πιο σημαντική που έχουμε κάνει ποτέ όλοι μαζί. 
    Θα επιτρέψει στο χαρακτήρα του Brian O’ Conner να συνεχίσει να ζεί και θα μας αφήσει να απολαύσουμε τον Paul στο πιο καθοριστικό του ρόλο. 

    Θέλαμε μια στιγμή να μιλήσουμε με τους fan μας απευθείας και να τους ευχαριστήσουμε  για την αγάπη και την υποστήριξη που πάντα μας δείχνουν όσο συνεχίζουμε τη δουλειά μας.» 

    Το Fast and Furious 7 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Απριλίου του 2015. 

    Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο James Wan και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε για άλλη μια φορά τους Vin Diesel και Dwayne Johnson και μαζί τους, τους  Jason Statham και Kurt Russell.



    Δήμητρα Διαμαντούλη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα αδέρφια του Paul Walker θα συμπληρώσουν τα κενά στο Fast & Furious 7! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top