F Scarlett Johansson και Lupita Nyong'o δανείζουν τις φωνές τους στο The Jungle Book - FilmBoy Scarlett Johansson και Lupita Nyong'o δανείζουν τις φωνές τους στο The Jungle Book - FilmBoy
  • Latest News

    Scarlett Johansson και Lupita Nyong'o δανείζουν τις φωνές τους στο The Jungle Book


    Το Βιβλίο της Ζούγκλας πρωτοεκδόθηκε το 1894 από τον συγγραφέα Rudyard Kipling και έχει μεταφερθεί τόσο σε live-action όσο και animated εκδοχές με πιο γνωστή την animated ταινία των στούντιο Disney που κυκλοφόρησε το 1967 (πόσοι θυμάστε και αυτό εδώ;)

    H ιστορία λίγο-πολύ γνωστή με πρωταγωνιστή τον ινδιάνο Μόγλη που ως παιδί θα μείνει ορφανός και θα μεγαλώσει από μια αγέλη λύκων, ζώντας τελικά ανάμεσα στα άλλα ζώα της ζούγκλας και προστατεύοντας την αγέλη του από κάθε κίνδυνο.

    Αυτό το διάστημα ετοιμάζονται δύο ακόμη μεταφορές, μία live-action εκδοχή από την Warner Bros. σε σενάριο Steve Kloves (των Harry Potter) και σκηνοθεσία Andy Serkis (The Hobbit, Rise of The Planet of The Apes) αλλά και μία ακόμη animated ξανά από την Walt Disney.

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Jon Favreau (Iron Man και Iron Man 2, Cowboys & Aliens) που ανέλαβε τη σκηνοθεσία, έχει ήδη κλείσει δύο ακόμη πολύ γνωστούς ηθοποιούς που θα δανείσουν τις φωνές τους.

    H Scarlett Johansson που πρόσφατα έσκισε για μια ακόμα φορά ως Black Widow στον 2ο Captain America, έχει ξαναδουλέψει με τον Favreau στα Chef και Iron Man και αναμένεται να δώσει τη φωνή της στον πύθωνα Kaan, ενώ η γλυκύτατη και ταλαντούχα Lupita Nyong'o που με την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση τσίμπησε Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το 12 Χρόνια Σκλάβος, θα υποδυθεί την μητέρα-λύκαινα Rakcha που είχε υιοθετήσει τον Μόγλη.

    Για τις υπόλοιπες φωνές γνωρίζουμε μόνο πως ο Idris Elba (Pacific Rim, Thor: The Dark World, Prometheus) θα δανείσει τη δική του στον κακό τίγρη Shere Khan, ενώ λόγους ανησυχίας έχουμε για τον σεναριογράφο που είναι ο Justin Marks (του αθλιότατου Street Fighter: The Legend of Chun-Li).

    Ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε η 9η Οκτωβρίου του 2015 και αναμένουμε νεότερα για το αν θα είναι παραδοσιακό ή cgi animation.


    Kostas Tsokos.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Scarlett Johansson και Lupita Nyong'o δανείζουν τις φωνές τους στο The Jungle Book Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top