F Over Your Dead Body trailer: Ο Takashi Miike επιστρέφει στον κλασικό τρόμο - FilmBoy Over Your Dead Body trailer: Ο Takashi Miike επιστρέφει στον κλασικό τρόμο - FilmBoy
  • Latest News

    Over Your Dead Body trailer: Ο Takashi Miike επιστρέφει στον κλασικό τρόμο


    Καιρός ήταν να επιστρέψει στο χώρο του τρόμου, ύστερα από 10 χρόνια περιπλάνησης σε διάφορα κινηματογραφικά είδη, ένας από τους εξ ανατολής κορυφαίους εκφραστές του είδους. 

    Ο λόγος φυσικά για τον Takashi Miike, (του οποίου η τελευταία ταινία Shield of Straw θα προβληθεί στην Ελλάδα τον Οκτώβρη από τη FilmBoy Pictures) που φέτος θα έχει έτοιμες δύο ταινίες τρόμου, με το Over Your Dead Body να κάνει την αρχή τον Αύγουστο και το As the Gods Will να έρχεται προς το τέλος της χρονιάς. 

    Από το πρώτο teaser του Over Your Dead Body πάντως, που έκανε την εμφάνισή του στο Twitch, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό που θα μας παρουσιάσει ο εκκεντρικός σκηνοθέτης θα είναι αντάξιο του ονόματός του.

    Το σενάριο βασίζεται σε μια θρυλική πλέον ιστορία φαντασμάτων του Tsuruya Nanboku IV με τίτλο Yotsuya Kaidan, που συνδυάζει τη δολοφονία, την προδοσία και την εκδίκηση με τον πιο άθλιο τρόπο. 

    Αν και αρχικά επρόκειτο για μία πολύ επιτυχημένη θεατρική παράσταση και στην συνέχεια απέκτησε πάνω από 30 κινηματογραφικές μεταφορές, το Yotsuya Kaidan (γράφτηκε το 1825), εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να έχει τεράστια επίδραση στις ιαπωνικές ταινίες τρόμου.

    Στα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, το Over Your Dead Body περιστρέφεται γύρω από ένα ερωτευμένο ζευγάρι ηθοποιών (Shibasaki Kou και Ichikawa Ebizo), που παίρνουν μέρος στην προαναφερθείσα φημισμένη θεατρική παράσταση. 

    Σύντομα η αγάπη τους θα δοκιμαστεί βίαια, και όπως μπορείτε να δείτε και από το teaser, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα και ιδιαίτερα θανατηφόρα.

    Διαβάστε παρακάτω την σύνοψη της ταινίας:

    Ένας ηθοποιός που ονομάζεται Kosuke παίζει το ρόλο του Lemon σε μια θεατρική έκδοση του Yotsuya Kaiden και η νέα του σύντροφος Miyuki παίζει αυτόν της Oiwa. 

    Καθώς όμως βυθίζονται όλο και περισσότερο στους ρόλους τους, η γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας γίνεται δυσδιάκριτη, ειδικότερα όταν το έργο αποκτήσει μία δολοφονική και εκδικητική τροχιά, που αναμιγνύεται επικίνδυνα και στη δική τους σχέση.

    Το Over Your Dead Body θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 23 Αυγούστου.

    Δείτε παρακάτω το teaser!

    Αναδημοσίευση από Horrorant.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Over Your Dead Body trailer: Ο Takashi Miike επιστρέφει στον κλασικό τρόμο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top