F Annie trailer: Το remake του θρυλικού μιούζικαλ του 1982 - FilmBoy Annie trailer: Το remake του θρυλικού μιούζικαλ του 1982 - FilmBoy
  • Latest News

    Annie trailer: Το remake του θρυλικού μιούζικαλ του 1982


    Όλοι μας θυμόμαστε το  μιούζικαλ «Annie» του John Houston το 1982, που έκανε πάταγο στις οθόνες και τα σανίδια της εποχής, κάνοντας τους πάντες να κινούνται στους ρυθμούς του!

    Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν ένα ταξίδι 22 χρόνια πριν, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχή μας;

    Αυτό επιχειρεί ο Will Gluck (Friends with Bennefits), αναβιώνοντας  με έναν ξεχωριστό τρόπο το γνωστό σε όλους μιούζικαλ.


    Η γλυκιά πρωταγωνίστρια  Quvenzhané Wallis (του Beasts of the Southern Wild), ερμηνεύει την μικρή Annie , ένα 11χρονο ορφανό κοριτσάκι που ξεκινάει την αναζήτηση των γονιών της, έχοντας την πεποίθηση ότι ζουν.  

    Στο ταξίδι της αναζήτησης θα συναντήσει τον Benjamin Stacks (Jamie Foxx) αλλά και την αυστηρή διευθύντρια του ορφανοτροφείου Miss Hannigan (Cameron Diaz) που στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της.
     

    Το cast περιλαμβάνει ακόμα: Rose Byrne, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Dorian Missick και Tracie Thoms.
     

    Αν η ταινία αποκτήσει μεγάλο ακροατήριο και σημειώσει επιτυχία, τότε έχουμε να περιμένουμε διαφορετικά στούντιο με διασκευές 'fast track' κλασσικών μιούζικαλ, ενδεχομένως  και την φημολογούμενη ταινία «West  Side Story» του Steven Spielberg.
     

    Κανείς δεν αμφισβητεί την επιτυχία που σημείωσε το μιούζικαλ το 1982 αλλά …θα καταφέρει να κερδίσει το παλιό κοινό η νέα εμφάνιση της Αnnie ;
     

    Η παραγωγή της Overbook Entertainment, μαζί με τον ράπερ Jay-Z που έχει αναλάβει το soundtrack της ταινίας, μας παρουσιάζουν το νέο μουσικοχορευτικό trailer.
     

    19 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.
    Για να δούμε… τι θα δούμε;

    Δέσποινα Καραγεώργη.




    Annie trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Annie trailer: Το remake του θρυλικού μιούζικαλ του 1982 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top