F Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Jurassic World - FilmBoy Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Jurassic World - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Jurassic World


    Ένα ακόμα sequel στα σκαριά με τις ευλογίες του Steven Spielberg, που έχει δώσει το οκ εδώ και 2 χρόνια για ένα ακόμα ξεζούμισμα σειράς με φόντο πεινασμένα δεινοσαυράκια να καταπίνουν ανυποψίαστους επισκέπτες του πάρκου...

    Το 1993 όλοι είχαμε πάθει ένα σοκ από τα super αληθοφανή εφέ, και άλλωστε ο κύριος Spielberg είναι μάστορας στο να πλάθει παραμύθια για μικρούς και μεγάλους και να τα λούζει με συγκίνηση, αγωνία και υπερένταση.


    Το Jurassic Park είχε σαρώσει στα ταμεία (δικαιότατα) και οι παραγωγοί έτριβαν τα χέρια τους ανακαλύπτοντας τη κότα με τα χρυσά αυγά!

    Το 1995 ακολουθεί το 2ο μέρος της σειράς (Τhe Lost World) χωρίς ανάλογα αποτελέσματα στα ταμεία, όμως σε αρκετό κόσμο άρεσε περισσότερο (και σε εμένα προσωπικά), μιας και προσπάθησε να μεταφέρει μια πιο ενήλικη εκδοχή με περισσότερο τρέξιμο και περισσότερο θανατικό... 

    Το Jurassic Park III (2001) ουσιαστικά ακυρώνει τις πρώτες 2 ταινίες, αναλογικά δε τσουλάει στο box office και η αλλαγή στο πόστο του σκηνοθέτη (Joe Johnston) είναι παραπάνω από προφανής.

    Για το 2015 έχει προγραμματιστεί το Jurassic World, με ένα σκηνοθέτη που ανάθεμα και αν το ξέρει η μανούλα του (Colin Trevorrow) και για lead πρωταγωνιστή τον (μετρίως ...μέτριο) Chris Pratt.

    Στα δεύτερα ονόματα συναντάμε τους πάντα αξιοπρεπείς Vincent D'Onofrio και Βryce Dallas Howard.
     

    Για τέτοιου είδος υπερπαραγωγή το ποσό των $115 εκατομμυρίων εμένα μου ακούγεται μικρό και φαίνεται πως τα studio κρατάνε μικρό καλάθι για ενδεχόμενο νέο στραπάτσο.

    Η Universal υπόσχεται νέα ζωάκια να προκαλούν το πανικό σε ένα πάρκο που βγαίνει εκτός ελέγχου και φυσικά πρωτότυπο δε λές το σενάριο.


    Είναι πολύ φειδωλή στη διαρροή πληροφοριών μιας και δε θέλει να spoil-άρει στο φανατικό κοινό που ήδη περιμένει πως και πως τους αγαπημένους τους δεινόσαυρους στο πανί.
     

    Εγώ είμαι σίγουρος για ένα καλογυαλισμένο PG13 - που αποτελεί ευχή και κατάρα για όλες τις ταινίες που προσπαθούν να περάσουν ένα σοβαρό προφίλ.
     

    Όταν γίνεσαι το fast food του Τ-Rex εμείς δε θέλουμε να βλέπουμε χαριτωμένες φάτσες, ούτε χαζοχαρούμενα μόμολα να τρώνε μαλλί της γριάς την ώρα που 500 τόνοι είναι έτοιμοι να σε ποδοπατήσουν !

    Για περισσότερες πληροφορίες εδώ θα είμαστε, μέχρι τότε δείτε τις πρώτες εικόνες που δημοσίετσε το Entertainment Weekly.


    Έχω μια περιέργεια να δω κατά πόσο θα ανταποκριθούν στην ιδέα ενός ακόμη ''Ιουρασικού Πάρκου'''.
    Εσείς;

    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Jurassic World Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top