F Deliver Us from Evil trailer: Ο Eric Bana στο νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του Sinister - FilmBoy Deliver Us from Evil trailer: Ο Eric Bana στο νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του Sinister - FilmBoy
  • Latest News

    Deliver Us from Evil trailer: Ο Eric Bana στο νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του Sinister


    Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας από την κυκλοφορία των δύο πρώτων trailer του υπερφυσικού φιλμ τρόμου "Deliver Us from Evil" και ένα ακόμα τρίτο και καλύτερο έκανε την εμφάνισή του, κουβαλώντας κάποια αρκετά τρελά σκηνικά, από δαιμονικές οντότητες μέχρι εξορκισμούς. 

    Ένα horror φιλμ, που ίσως αποδειχθεί εξίσου καλό με την προηγούμενη δουλειά του σκηνοθέτη Scott Derrickson, Sinister.

    Ο Sarchie (Eric Bana) είναι ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης που ενώνει τις δυνάμεις του με έναν, ειδικό στους εξορκισμούς, αντισυμβατικό ιερέα, με στόχο να λύσει το μυστήριο μιας σειράς άγριων και ανεξήγητων εγκλημάτων που βυθίζουν την πόλη στον τρόμο και φαίνεται να οφείλονται σε δαιμονικές δυνάμεις.

    Στον ρόλο της γυναίκας του Sarchie, θα δούμε την κουκλάρα Olivia Munn (The Newsroom, Τhe Babymakers) και σε αυτόν του ιερέα τον Edgar Ramirez (The Counselor, Zero Dark Thirty). 

    Το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους: Joel McHale (Ted), Sean Harris (Prometheus), Dorian Missick, Chris Coy, Lolita Foster, John Cenatiempo και η Jenna Gavigan.

    Το "Deliver Us From Evil" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 2 Ιουλίου 2014. 


    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Deliver Us from Evil trailer: Ο Eric Bana στο νέο θρίλερ του σκηνοθέτη του Sinister Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top