F Fast and Furious 7: Αναβολή για το 2015, όλα τα νέα και εικόνες - FilmBoy Fast and Furious 7: Αναβολή για το 2015, όλα τα νέα και εικόνες - FilmBoy
  • Latest News

    Fast and Furious 7: Αναβολή για το 2015, όλα τα νέα και εικόνες


    Με τον θάνατο του Paul Walker να έχει σκεπάσει τα πάντα γύρω από το Fast & Furious 7, τελικά η ταινία γνώρισε σοβαρή αναβολή και δεν θα την δούμε καν το 2014 όπως αρχικά προοριζόταν.

    Ο λόγος για την αναβολή, πέρα από το πένθος για ένα από τα βασικά πρόσωπα του franchise, είναι προκειμένου να υπάρξει η ιδανική λύση στην επανεγγραφή του σεναρίου ή στην ψηφιακή επεξεργασία ορισμένων σκηνών, προκειμένου να καταλήξει η παραγωγή στο τι θα γίνει με τον χαρακτήρα του Brian O'Conner που υποδύθηκε ο Paul Walker σε όλες τις ταινίες της σειράς (εκτός του Tokyo Drift).

    Με τα Fast Five και Fast & Furious 6 να εκτοξεύουν τις εισπράξεις και τη δημοφιλία του franchise σε άλλα επίπεδα, η Universal θέλησε να προχωρήσει άμεσα με το 7o φιλμ, το σενάριο του οποίου ήταν ήδη έτοιμο καθώς είχε γραφτεί back-to-back με αυτό του 6ου.

    Θυμίζουμε πως ο Justin Lin που είχε αναλάβει από το Tokyo Drift και εκτόξευσε τη σειρά σε δυσθεώρητες εισπράξεις με τα Fast & Furious, Fast Five και Fast & Furious 6 αποχώρησε από τη σειρά ενώ στη θέση του θα βρίσκεται ο James Wan των Saw, Insidious, The Conjuring, Dead Silence και Death Sentence.

    Από αυτά που γνωρίζουμε για το 7ο φιλμ, θα συνδυάζει το action κλίμα μουφοκασκάντας των τελευταίων δύο ταινιών, με την γκρίζα αισθητική και στυλ των action thriller εκδίκησης της δεκαετίας του '70.

    Πρόκειται για ένα  genre που ο Wan υπεραγαπάει και μάλιστα είχε αποτίσει το δικό του φόρο τιμής στις ταινίες του Charles Bronson, με το Death Sentence (2008) που είχε για πρωταγωνιστή τον Kevin Bacon.

    Το Fast 7 όταν με το καλό κυκλοφορήσει, θα είναι το ξεκίνημα μιας νέας τριλογίας σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Vin Diesel αλλά και όλης της παραγωγής

    Θα εκτυλίσσεται εν μέρει Τόκιο (για να έχουμε τη σύνδεση και με το Drift που τελικά ήταν prequel των Fast 4, 5 και 6) αλλά και στο Λος Άντζελες τοποθεσία του 1ου Fast and Furious, με τα γυρίσματα να επεκτείνονται στο Κολοράντο, την Ατλάντα και το Abu Dhabi για μερικές σεκάνς δράσης.

    Η υπόθεση θα είναι η κλασική ιστορία εκδίκησης με την ομάδα του Dom Toretto να προσπαθεί να εκδικηθεί τον Ian Shaw (Jason Statham) για τον θάνατο του Han (Sung Kang), μια κίνηση στην οποία ο Shaw προέβη ως αντίποινο για τον θάνατο του αδερφού του Owen Shaw, του κακού που υποδύθηκε ο Luke Evans στο Fast 6.

    Όπως καταλάβαμε εξαρχής το σενάριο του Fast 7 είναι μια επέκταση της after credits σκηνής του Fast 6 και πλέον τα Fast and Furious θα συνδέονται με το Tokyo Drift και θα εκτυλίσσονται μετά από αυτό (τα Fast 4, 5, 6 παραμένουν prequel του Drift).

    Στις νέες προσθήκες, εκτός του action star Jason Statham ως Ian Shaw, μια απροσδόκητη προσθήκη που μας άφησε κάγκελο, θα δούμε και τον Kurt Russell, σε έναν ρόλο αρχιμπάτσου ή αρχιμαφιόζου που θα συνδέεται με την ομάδα του Dom (πιθανότατα θα είναι γονιός κάποιου χαρακτήρα) και θα επεκταθεί και στα επόμενα sequel, όπως είχε γίνει και με τον χαρακτήρα του Luke Hobbs (Dwayne Johnson).

    Τους υπόλοιπους ρόλους θα συμπληρώσουν ο Djimon Hounsou (Special Forces, The Tempest), η Nathalie Emmanuel του Game of Thrones, η MMA fighter Ronda Rousey (θα τη δούμε και στο Expendables 3) αλλά και ο Tony Jaa γνωστός και ως ο Ταϊλανδός action star που πήρε κεφάλια στα φοβερά Ong Bak και Warrior King και με το Fast 7 θα πραγματοποιήσει επιτέλους το χολιγουντιανό του ντεμπούτο.

    Από το αρχικό καστ είναι βέβαιο πως επιστρέφουν κανονικά οι Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster και ο Dwayne Johnson που ως Luke Hobbs πιθανότατα να έχει το δικό του spin-off μετά από το Fast 7 ή 8, ενώ έχει επισημοποιηθεί και η επαναφορά του Lucas Black ως Sean Boswell, ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας του Tokyo Drift που έχει ήδη υπογράψει και για τα Fast 8 και 9.

    Η παραγωγή ήταν έτοιμη να ξεκινήσει ξανά τον Γενάρη με σκοπό να μείνουν αμετακίνητοι στην ημερομηνία της 11ης Ιουλίου του 2014, μέχρι που η Universal διέκοψε την παραγωγή για μεγάλο χρονικό διάστημα και μόλις ανακοίνωσε πως το Fast 7 θα κυκλοφορήσει τελικά στις 10 Απριλίου του 2015.

    Μέχρι να έχουμε κι άλλα νεότερα, δείτε ένα video tribute της Universal στον Paul Walker αλλά και όλες τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει από τα γυρίσματα, με την τελευταία εξ αυτών να αποτελεί την τελευταία που τράβηξε στα γυρίσματα ο Paul Walker και την οποία ανέβασε ο Vin Diesel στο facebook, μαζί με την ανακοίνωση για την αλλαγή της ημερομηνίας.


    Kostas Tsokos.

















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fast and Furious 7: Αναβολή για το 2015, όλα τα νέα και εικόνες Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top