F Ο 'Fast & Furious' Paul Walker σκοτώθηκε ...σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα! - FilmBoy Ο 'Fast & Furious' Paul Walker σκοτώθηκε ...σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο 'Fast & Furious' Paul Walker σκοτώθηκε ...σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα!


    Ο ηθοποιός Paul Walker σκοτώθηκε χθες το πρωί (προχθές το απόγευμα στην Αμερική) σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στη Santa Clarita της California!

    Ήταν συνεπιβάτης στην Porsche ενός φίλου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο, χτύπησε σε μια λάμπα δρόμου και ένα δέντρο και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες, σύμφωνα με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα μέσω του Associated Press / Los Angeles Times.


    Οι δυο φίλοι επέστρεφαν από μια φιλανθρωπική εκδήλωση.

    Ο Paul Walker, που μόλις έκλεισε τα 40 του χρόνια, έγινε περισσότερο γνωστός από τα Fast & Furious και το ρόλο του ως Brian O 'Conner, αφού εμφανίστηκε σε όλα, εκτός από το τρίτο, Tokyo Drift.

    Η έβδομη ταινία είναι στο στάδιο του post-production και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι, αν και είναι άγνωστο αν θα χρειάζονταν κάποια πρόσθετα πλάνα ή reshoots.

    Μια άλλη ταινία, το Hours, έκανε πρεμιέρα στο SXSW φέτος, και ανοίγει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου.

    Ο Walker ήταν μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων, γεγονός που εξηγεί ορισμένες από τις επιλογές του, και αυτό καθιστά τον τρόπο που πέθανε ιδιαίτερα τραγικό.

    Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό για τον Walker είναι ότι ήταν ένας από τους ιδρυτές της οργάνωσης Reach Out Worldwide, από της οποίας το φιλανθρωπικό event επέστρεφε τη μοιραία ώρα!

    Μέσω αυτής της οργάνωσης, πήρε μέρος στην αποστολή βοήθειας στην Αϊτή και τη Χιλή, μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς εκεί, το 2010, αλλά και πρόσφατα στον πρόσφατο καταστροφικό τυφώνα στις Φιλιππίνες και τους ανεμοστρόβιλους στο Ιλλινόις.

    Κρίμα το παλικάρι…
    Αφήνει πίσω του την Ελληνικής καταγωγής γυναίκα του και τη 15χρονη κόρη του.
    Ας είναι καλά εκεί που πήγε.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο 'Fast & Furious' Paul Walker σκοτώθηκε ...σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top