F Edge of Tomorrow trailer: Ο Tom Cruise το ξαναρίχνει στα sci-fi - FilmBoy Edge of Tomorrow trailer: Ο Tom Cruise το ξαναρίχνει στα sci-fi - FilmBoy
  • Latest News

    Edge of Tomorrow trailer: Ο Tom Cruise το ξαναρίχνει στα sci-fi


    Το σερί των πολύ καλών sci-fi trailers συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα και μετά από αυτό του Jupiter Ascending των Wachowski, η Warner κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer για το Edge of Tomorrow.

    Tο Edge of Tomorrow είναι βασισμένο στη νουβέλα All you Need is Kill (που ήταν και ο αρχικός τίτλος της ταινίας) από τον Hiroshi Sakurazaka.

    Πρωταγωνιστής ο Tom Cruise που συνεχίζει το σερί των sci-fi επιλογών μετά από το φετινό Oblivion και αυτή τη φορά βρισκόμαστε σε ένα κοντινό μέλλον, όπου μια εξωγήινη φυλή έχει χτυπήσει τη Γη με αδυσώπητες επιθέσεις που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καμία στρατιωτική δύναμη στον κόσμο.

    Ο Αντισυνταγματάρχης Bill Cage (Tom Cruise) είναι ένας αξιωματικός που δεν έχει δει ποτέ να εκτυλίσσεται μπροστά του κάποια σκηνή μάχης και αναγκάζεται να συμμετάσχει σε μια αποστολή αυτοκτονίας.

    Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ο Cage σκοτώνεται και τότε θα συνειδητοποιήσει πως κατά έναν ανεξήγητο τρόπο έχει βρεθεί μπλεγμένος σε μία χωροχρονική τρύπα, η οποία τον αναγκάζει να ζει ξανά και ξανά την ίδια μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας συνεχώς, ξανά από την αρχή.

    Με κάθε μάχη, ο Cage γίνεται όλο και πιο ικανός στο να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, έχοντας δίπλα του και την πολεμίστρια των Ειδικών Δυνάμεων  Rita Vrataski (Emily Blunt).

    Καθώς ο Cage και η Rita ρίχνονται στον αγώνα ενάντια στους εξωγήινους, κάθε αναμέτρηση που επαναλαμβάνεται τούς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά, στο να νικήσουν τον εχθρό.

    Το trailer δείχνει πολύ καλό, με αρκετή δράση, μεταποκαλυπτικό μελλοντολογικό περιβάλλον, λίγο δράμα, μια πολύ αξιόλογη Emily Blunt και τον Tom Cruise ...ως Tom Cruise, αφού σε όποια ταινία κι αν τον δεις, είτε είναι ο Ethan Hunt είτε ο Jack Reacher ή κάποιος άλλος....ε, παραμένει ο Tom Cruise.

    Στα συν οι αρκετά επηρεασμένες από manga-anime στολές-εξωσκελετοί που μεταξύ άλλων φέρνουν στο νου Aliens και Matrix Revolutions αλλά και η ιδέα που θυμίζει το πρόσφατο The Source Code.

    Στη σκηνοθεσία ο Doug Liman των The Bourne Identity, Mr & Ms Smith, Fair Game, Jumper και του Go, οπότε η καλοκουρδισμένη δράση φαντάζει εγγυημένη, ενώ στο σενάριο έχουν εργαστεί οι Dante Harper (Hansel and Gretel), Jody Harold (Awake), Christoppher McQuarrie (Jack Reacher) και το δίδυμο Alex Kurtzman-Roberto Orci (Transformers, Star Trek).

    Όπου πολλοί σεναριογράφοι ...μαντεύετε το αποτέλεσμα, αλλά μέχρι την 6η Ιουνίου του 2014 δείτε παρακάτω το αρκετά ...ψησιματικό trailer συν μερικές φωτογραφίες, poster και αφήστε γνώμες.


    Kostas Tsokos.


    Edge of Tomorrow trailer από FilmBoy-gr







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Edge of Tomorrow trailer: Ο Tom Cruise το ξαναρίχνει στα sci-fi Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top