F Ο Eli Roth μεταφέρει την ...σκοτεινή πλευρά του Ιησού στη μικρή οθόνη! - FilmBoy Ο Eli Roth μεταφέρει την ...σκοτεινή πλευρά του Ιησού στη μικρή οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Eli Roth μεταφέρει την ...σκοτεινή πλευρά του Ιησού στη μικρή οθόνη!


    Χριστούγεννα έρχονται και με ...βαθιά κατάνυξη θα γιορτάσουμε και φέτος την γέννηση του Ιησού για ακόμα μία χρονιά. 

    Έτσι και εγώ είπα να φέρω το Horrorant (για λίγο μην τρελαίνεστε) στον ίσιο δρόμο, μη φάμε και κάνα αφορισμό που είναι και της μόδας.

    Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς τι έγινε και δεν υπάρχουν πουθενά γραμμένα εκείνα τα χρόνια από την γέννηση του Ιησού μέχρι και τα 30 του; 

    Τι έκανε, πού βολόδερνε, ήταν μόνος του ή με παρέα;

    Φαίνεται λοιπόν ότι το History Channel αποφάσισε να ρίξει μια ματιά σ'εκείνα τα χαμένα χρόνια του Ιησού, δημιουργώντας μία σειρά με τίτλο The Lost Years και θα μας παρουσιάζει την ...dark side of Jesus.

    Τι πιο έξυπνο, σώφρον και ...ιερόσυλο όμως, από το να αναθέσει την ανάπτυξη του σεναρίου στον Scott Kosar (The Crazies, The Amityville Horror) και την παραγωγή στους Eli Roth (The Man with the Iron Fists, Aftershock) και Eric Newman (The Last Exorcism Part I και Part II).

    Οι κατάλληλοι άνθρωποι λοιπόν για να μας δώσουν την ιστορία που εξερευνά μια θεωρία για την προέλευση του Ιησού ως εξορκιστή που "απελαύνει" δαίμονες από τους Αγίους Τόπους, όπως τεκμηριώνεται στο γνωστικό Ευαγγέλιο του Θωμά.

    Σίγουρα πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα για σειρά, μιας και θα αποκτήσει αμέσως φανατικούς πολέμιους, ότι καλύτερο δηλαδή για την προώθηση της, αλλά και για εμάς μιας και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι αποτέλεσμα θα παραδώσει το τρίο του τρόμου σε ένα τέτοιο θέμα.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Eli Roth μεταφέρει την ...σκοτεινή πλευρά του Ιησού στη μικρή οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top