F Σκηνές από τα γυρίσματα, featurettes και 8 clips από το πολυαναμενόμενο Thor: The Dark World - FilmBoy Σκηνές από τα γυρίσματα, featurettes και 8 clips από το πολυαναμενόμενο Thor: The Dark World - FilmBoy
  • Latest News

    Σκηνές από τα γυρίσματα, featurettes και 8 clips από το πολυαναμενόμενο Thor: The Dark World


    Ο δεύτερος Thor έρχεται για να κλείσει τη φετινή σοδειά των κόμικ ταινιών και συγκεκριμένα της 2ης Φάσης του Marvel-ικού κινηματογραφικού σύμπαντος για το 2013 (έπονται του χρόνου και τα Captain America: The Winter Soldier, Guardians of The Galaxy).

    Το Thor: The Dark World βρίσκεται ήδη για δύο εβδομάδες σερί στο νο1 του αμερικάνικου box office (το 2ο Hunger Games ενδέχεται να το ρίξει), με άνοιγμα στα $85μύρια, 147 μέχρι στιγμής στο σύνολο των αμερικάνικων ταμείων και έχοντας ήδη μαζέψει 480 παγκοσμίως, από ένα μπάτζετ των 170.

    Ξεπερνώντας ήδη το πρώτο φιλμ σε εισπράξεις, το Dark World είναι πράγματι αρκετά ανώτερο του, πολύ πιο επικό και ακολουθώντας περισσότερο το επικό σκέλος των Avengers απ΄ότι η πλακίτσα του 3ου Iron Man (που μέχρι να φτάσει στο εντυπωσιακό φινάλε, μας έβγαλε την πίστη).

    Οι κριτικές του 2ου Thor μοιάζουν μέτριες ή μοιρασμένες αν θέλετε (54/100 Metascore, 66% στο rottentomatoes και 7.7 στο Imdb που λογικά θα υποχωρήσει όσο περνάει ο καιρός) και η ιστορία είναι λίγο τουρλουμπούκι, προσπαθώντας να χωρέσει υπερβολικά πολλά πρόσωπα και καταστάσεις σε μόλις 110 λεπτά.

    Παρ'όλα αυτά, ο 2ος Thor ήταν διασκεδαστικότατος και η ώρα κυλούσε νεράκι, με τον Loki του Tom Hiddleston να κλέβει άνετα την παράσταση και να δίνει πόντους στο συνολικό αποτέλεσμα.

    Με την ελληνική πρεμιέρα να πραγματοποιήθηκε, είναι ευκαιρία να επισκεφθείτε κάποια αίθουσα όντας φτιαγμένοι μετά από την καθιερωμένη σωρεία οπτικοακουστικού υλικού.


    Αρχικά έχουμε τα featurettes, όπου ηθοποιοί και σκηνοθέτης μιλάνε για την υπόθεση, τον συσχετισμό με Avengers, την αλλαγή τοπίων-γυρισμάτων και του επικότερου σκέλους της ταινίας.

    Ανάμεσα τους δεν λείπουν και οι αναφορές στη σχέση Thor-Jane Foster και φυσικά...ο Loki που έχει ένα αποκλειστικά ολόδικο του 2λεπτο featurette, μεγαλύτερο σχετικά από τα υπόλοιπα (τυχαίο;...δεν νομίζω!)













    Συνέχεια με 8 (!) κλιπάκια, τα οποία περιλαμβάνουν την ήδη κλασική σκηνή διαλόγου μεταξύ Thor και Loki, που γνωρίζαμε από τα πρώτα teaser αλλά και αρκετές στιγμές χιούμορ και δράσης από την ταινία.




















    Φινάλε με ένα 15λεπτο απόσπασμα από τα γυρίσματα, για όσους θέλουν να δουν πως γυρίστηκε το sequel του Thor (σ.σ.: στο 11:53 του βίντεο απλά θαυμάστε τον Tom Hiddleston... 'nuff said!).


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σκηνές από τα γυρίσματα, featurettes και 8 clips από το πολυαναμενόμενο Thor: The Dark World Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top