F Escape Plan: Πρεμιέρα για τη νέα συνεργασία Arnie και Sly με trailer, clips και βίντεο από τα γυρίσματα - FilmBoy Escape Plan: Πρεμιέρα για τη νέα συνεργασία Arnie και Sly με trailer, clips και βίντεο από τα γυρίσματα - FilmBoy
  • Latest News

    Escape Plan: Πρεμιέρα για τη νέα συνεργασία Arnie και Sly με trailer, clips και βίντεο από τα γυρίσματα


    Τα άτυπα spin-off των Expendables συνεχίζονται και πριν η ομάδα των παλιών καραβάνων-action stars επανέλθει με το Expendables 3, συνεχίζουν τις μεταξύ τους crossover-ιές.

    Πέρσι είδαμε τις σόλο προσπάθειες των γερόλυκων Arnie και Sly με τα The Last Stand και Bullet to the Head αντιστοίχως, δύο μέτριες b-movies που όμως βλέπονταν ευχάριστα για κανά 90λεπτο σκότωμα ώρας, με τους Σβάρτζι και Σλάι να βαστάνε όσο μπορούν.

    Μέχρι να κυκλοφορήσει το 3ο Expendables στις 15 Αυγούστου του 2014, το άλλοτε κραταιό δίδυμο των ταινιών δράσης από τα 80's και 90's αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις, να συνεργαστούν στο θριλεράκι-action movie απόδρασης Escape Plan και να δουν αν μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε μία ταινία.

    Ο Ray Breslin (Sylvester Stallone) είναι ο ειδικός επί της διαρθρωτικής ασφάλειας ανά τον κόσμο, έχοντας αναλύσει κάθε φυλακή υψίστης ασφάλειας και έχοντας αποκτήσει μία μεγάλη σειρά από δεξιότητες επιβίωσης.

    Όλη η εφευρετικότητα και η γνώση του Ray πρόκειται να δοκιμαστούν στην πιο δύσκολη πρόκληση που αντιμετώπισε ποτέ: να δραπετεύσει από την απόλυτη φυλακή του δικού του σχεδίου και να βρει ποιος τον παγίδεψε.

    Συνεργάτης του στο φαινομενικά ακατόρθωτο εγχείρημα είναι ο Swan Rottmayer (Arnold Schwarzenegger), ένας πολύπλοκος τρόφιμος με πολλαπλές πλευρές προσωπικότητας. 


    Είναι αυτός που παλεύει για να κρατήσει τους κρατούμενους από το να χάσουν την ανθρωπιά τους στις πιο σκοτεινές τους στιγμές, καθώς αγωνίζονται για να μείνουν ζωντανοί.

    Το Escape Plan της Summit Entertainment είναι σκηνοθετημένο από τον Mikael Håfström των 1408, The Rite, Shanghai και Derailed, σε σενάριο των Miles Chapman και Jason Keller (Mirror Mirror, Machine Gun Preacher), ενώ δίπλα στους Σλάι και Σβάρτζι συμπρωταγωνιστούν οι Jim Caviezel, Curtis "50 Cent" Jackson, Vinnie Jones, Vincent D'Onofrio, Amy Ryan, Faran Tahir και Sam Neill.

    Το Σχέδιο Απόδρασης με μπάτζετ στα $50μύρια, άνοιξε 18 Οκτωβρίου στην Αμερική με μόλις $9,8 εκατομμύρια και μέχρι στιγμής έχει αποφέρει γύρω στα 46 μαζί με τις παγκόσμιες ειπράξεις.

    Με άλλα λόγια ...ξανά πάτος αλλά ίσως να μην αποδειχθεί και απόπατος και να μαζέψει κάτι από το κοινό εκτός Αμερικής.

    Οι κριτικές μέχρι στιγμής είναι μέτριες με 48% στο Rotten Tomatoes και 49/100 στο Metascore, αν και στο Imdb.com έχει μέχρι στιγμής ένα 7,2/10 και υπάρχουν αρκετές φωνές εκεί έξω που λένε ότι δεν είναι και τόσο άσχημο.

    Στις δικές μας αίθουσες κυκλοφορεί από 31 Οκτωβρίου (η Odeon δεν έκανε δημοσιογραφική προβολή) και αν θέλετε ψηθείτε παρακάτω με ό,τι υλικό είχε κυκλοφορήσει σε trailer, clip και αποσπάσματα από τα γυρίσματα.



    Kostas Tsokos.

    trailer




    clip



     










    b-roll



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Escape Plan: Πρεμιέρα για τη νέα συνεργασία Arnie και Sly με trailer, clips και βίντεο από τα γυρίσματα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top