F The LEGO movie trailer: Οι LEGO σούπερ ήρωες και ο Batman - FilmBoy The LEGO movie trailer: Οι LEGO σούπερ ήρωες και ο Batman - FilmBoy
  • Latest News

    The LEGO movie trailer: Οι LEGO σούπερ ήρωες και ο Batman


    Μπορεί να είναι ένα διαφημιστικό παιχνιδιού σε μορφή μεγάλου μήκους ταινία, και το συγκεκριμένο παιχνίδι να ανεβάσει εξωφρενικά τις πωλήσεις του σε ολόκληρο τον κόσμο, τους επόμενους μήνες, παρόλα αυτά υπάρχει κάτι το γοητευτικό στο trailer του The LEGO movie.

    Και μάλλον αξίζουν ένα μπράβο οι Phil Lord και Chris Miller των 21 Jump Street και Cloude With A Chance of Meatballs, που έφτιαξαν μια ταινία από στάσιμα επιτραπέζια που να δείχνει τουλάχιστον ενδιαφέρουσα.

    Στο νέο trailer (είχαμε δει ένα το καλοκαίρι) μας δίνεται μια πιο καθαρή εικόνα της πλοκής.

    Ο Emmett (με τη φωνή του Chris Pratt) είναι ένας συνηθισμένος LEGO μαγκάκος που πέφτει σε μια τρύπα και λανθασμένα εκλαμβάνεται ως ‘The Special’, ένας σούπερ ήρωας που προορισμός του είναι να σώσει το σύμπαν από τον κακό Lord Business (Will Ferrell), με τη βοήθεια ενός love interest (Elizabeth Banks), ενός γέρου σοφού (Morgan Freeman) και του Batman (Will Arnett).

    Στις ταλαντούχες φωνές προσθέστε και τους Liam Neeson, Channing Tatum και Jonah Hill.

    Δεν θα ψηνόμουν ποτέ για μια LEGO ταινία (άλλωστε, εγώ πάντα ήμουν με τα Playmobil), ωστόσο αφού κατάφεραν να κάνουν μια τόσο φιλότιμη προσπάθεια, ας περιμένουμε μήπως η έκπληξη γίνει από τα LEGO φέτος.

    Οι αμερικανοί θα το δουν στις 7 Φλεβάρη 2014.
    Πώς σας φαίνεται το νέο trailer;




    The LEGO Movie trailer #2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The LEGO movie trailer: Οι LEGO σούπερ ήρωες και ο Batman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top