F 4 super ήρωες μιλάνε για το Captain America:The Winter Soldier - FilmBoy 4 super ήρωες μιλάνε για το Captain America:The Winter Soldier - FilmBoy
  • Latest News

    4 super ήρωες μιλάνε για το Captain America:The Winter Soldier


    Είδατε το trailer και φαντάζομαι θα πορωθήκατε με το πόσο πιο γκρίζος, γεμάτος δράση και χαρακτήρες φαίνεται ο νέος Captain America.

    Με τους συντελεστές να δηλώνουν πως το Winter Soldier θα είναι η ταινία που θα δώσει το ουσιαστικό lead-in για το Avengers: Age of Ultron (ασχέτως του ότι εκκρεμούν και οι Guardians of The Galaxy), δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε ένα πιο ώριμο, πιο αγωνιώδες sequel, πιο "the stakes are higher" που λένε και στο χωριό μου.

    THE FALCON 



    Σε αυτό υπόσχονται να συμβάλλουν και οι πολλές επιστροφές αλλά και προσθήκες χαρακτήρων με προεξέχοντα τον Falcon.

    O Falcon (a.k.a. Sam Wilson) είναι ένας από τους νέους και σημαντικότερους χαρακτήρες που θα δούμε στο sequel καθώς αποτελεί ένας από τους πιο μακροχρόνιους φίλους-συμμάχους του Steve Rogers, από τα κόμικ του Captain America.

    Δημιουργημένος το 1969 από τους Stan Lee και Gene Colan, είναι ένας από τους παλιότερους χαρακτήρες της Marvel, όντας ο πρώτος Αφροαμερικανός υπερήρωας της.

    Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Captain America #117 και στο μεγαλύτερο διάστημα των 70′s συνέχισε να είναι σταθερός συμπρωταγωνιστής και σύμμαχος δίπλα στον Cap.

    Ο Anthony Mackie (The Hurt Locker, Man on a Ledge, Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Pain and Gain) που θα τον υποδυθεί, δήλωσε σε πρόσφατες συνεντεύξεις του στα BlackFilm, EW, MTV και Rolling Stone:

    "Είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία που έκλεισα με την ταινία και το σημαντικό, αναπόσπαστο κομμάτι το οποίο θα παίζω.

    Έχω προετοιμαστεί αρκετά για το ρόλο, με αρκετές προπονήσεις μάχης και άθλησης ενώ το κοστούμι που θα φοράω φέρνει περισσότερο σε ένα στυλ στρατιωτικής τακτικής και θα είναι πιο κοντινό σε αυτό που θα φοράει ο Captain America, παρά σε αυτό των κόμικ.

    Ο Falcon δεν είναι κάποιος που έγινε ήρωας κατά τύχη.

    Είναι ένας πραγματικά έξυπνος τύπος που πέρασε από μεγάλη στρατιωτική εκπαίδευση προκειμένου να γίνει ηγέτης στις τακτικές, αλλά το πιο σημαντικό που κατάλαβα για τον χαρακτήρα από τους ανθρώπους της Marvel, ήταν η ανάγκη να δείξουν πως είναι ένας πολύ δίκαιος και ευθύς χαρακτήρας που θα έκανε τα πάντα για να προστατέψει την χώρα του και αυτούς που έχει δίπλα του.

    Αυτή η ακεραιότητα του χαρακτήρα του είναι που με έκανε επικεντρωθώ σε αυτόν.

    Για μένα είναι μια ευκαιρία ζωής να συμμετέχω σε μια ταινία του είδους και να συνεργάζομαι με τους Robert Redford, Samuel Jackson και τον Chris Evans.

    Είναι μια κουλ ιστορία που φέρνει στην επιφάνεια μερικούς καταπληκτικούς χαρακτήρες και γνωρίζω πως ο Falcon είναι από τους παράγοντες για τους οποίους οι φαν είναι ενθουσιασμένοι.

    Το πιο ενδιαφέρον είναι πως συγκρίνουν την σχέση Captain America-Falcon με τους Batman και Robin αλλά στην πραγματικότητα είναι περισσότερο μια σχέση εργασίας και σεβασμού, παρά ηγέτη και ακόλουθου.

    Οι τρεις μας (Cap, Falcon και Black Widow) έχουμε διαφορετικές δυνάμεις και ικανότητες αλλά όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί έχουμε εξαιρετική συνεργασία και φτιάχνουμε μια δυνατή ομάδα.

    Η ταινία δείχνει εκπληκτική, πολύ μεγαλύτερη απ' όσο θα περίμενε κανείς να είναι και έχει δοθεί η ευκαιρία σε όλους μας να κόψουμε αρκετούς κώλους.

    Όσο για το μέλλον μου στο franchise δεν γνωρίζω τι μπορεί να γίνει.
    Τη μία μπορεί να κάθεσαι και την άλλη να σε πάρουν τηλέφωνο και να σου πούνε "σε χρειαζόμαστε τώρα για το Avengers 2".

    Οι φίλοι μου, μου λένε πως θα μπορούσα να γυρίζω αυτές τις ταινίες για πάντα, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε συμφωνήσει κάτι συγκεκριμένο με τη Marvel.
    "


    BLACK WIDOW 


    Αυτή που θέλαμε, περιμέναμε και μας έλειψε μετά από τους Εκδικητές είναι φυσικά η σέξι Scarlett Johansson ως Black Widow που αφήνει ξανά το μαλλί (ίσιο αυτή τη φορά και όχι ψιλοκατσαρό όπως στο Iron Man 2) και φαίνεται να έχει αρκετή συμμετοχή στα δρώμενα, αναπτύσσοντας και μια σχέση με τον Steve Rogers/Captain America.

    Η ίδια δήλωσε πρόσφατα στο ComingSoon.net:

    "Στους Εκδικητές είχαν ήδη ξεκινήσει να χτίζονται κάποιες σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων, οι οποίες ήταν πολύ συγκεκριμένες.

    Νομίζω πως o Joss Whedon προετοίμασε το έδαφος για μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συνδέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και το κοινό λατρεύει να βλέπει πως αντιδρά ο ένας χαρακτήρας απέναντι στον άλλον, από τη στιγμή που ο καθένας προέρχεται από διαφορετικούς κόσμους.

    Το Winter Soldier εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο, δύο χρόνια μετά τους Avengers.

    Οι Black Widow και Cap είναι και οι δυο τους πράκτορες της S.H.I.E.L.D. αλλά δεν είναι υπερήρωες που μάχονται ο ένας στο πλευρό του άλλου.

    Απλά βοηθάνε ο ένας τον άλλον γιατί παλεύουν με έναν πανομοιότυπο τρόπο.
    Πάνω απ'όλα είναι μια σχέση εργασίας και ένα είδος στενής φιλίας

    Μετά όμως από κάποιες ατυχείς συναντήσεις θα βρεθούν σε μια κατάσταση όπου η φιλία τους θα αρχίσει να γίνεται πιο οικεία.
    Οι δυο τους έχουν αρκετές ομοιότητες, ζώντας αμυντικά και χωρίς να στηρίζονται σε κανέναν.

    Επίσης οι δυο τους έχουν εργαστεί για την Κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και με τη φιλία τους θα αρχίσουν να αναρωτιούνται τι θέλουν και ποια είναι η πραγματική τους ταυτότητα.

    Μια σχέση ανάμεσα στην Black Widow και τον Cap μπορεί να φαίνεται παράξενη στο χαρτί αλλά θα την κατανοήσετε καλύτερα όταν την δείτε στην ταινία.

    Η Marvel είναι πραγματικά καλή στο να προσέχει τις συνδέσεις μεταξύ των χαρακτήρων και θα συνεχίζουν να χτίζουν πάνω σε διαφορετικές σχέσεις με τις οποίες θα μπορεί να συνδεθεί και το κοινό.
    "


    ALEXANDER PIERCE 


    Ο χαρακτήρας του Robert Redford και η συμμετοχή του ηθοποιού στην ταινία, ήταν από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του Winter Soldier που δίνει κύρος στην ταινία και κάνει τη διαφορά, πέρα από την ήδη εγγυημένη παρουσία του Samuel Jackson.

    Ο ίδιος μίλησε πρόσφατα στα The Straits Times και Spinoff Online, για μερικές λεπτομέρειες του χαρακτήρα του και τις εικασίες που ακούγονται σχετικά με τον ρόλο του στην ταινία:

    "Ο χαρακτήρας μου είναι ο επικεφαλής της S.H.I.E.L.D.," και ονομάζεται Alexander Pierce.

    Μου αρέσει η ιδέα να ερμηνεύω έναν κακό και το έκανα γιατί ήταν μια τολμηρή επιλογή για μένα, ένας αρκετά διαφορετικός ρόλος σε σχέση με όσους είχα αναλάβει στο παρελθόν, κάτι που με έκανε να αισθάνομαι καλά."

    Η αποκάλυψη πως ο Robert Redford είναι ο κακός σημαίνει πως θα ερμηνεύσει μια διαφορετική εκδοχή του Στρατηγού Aleksander Lukin (υπεύθυνου για τον Winter Soldier) τον οποίο είχε καταλάβει το πνεύμα του Red Skull με τη βοήθεια του Cosmic Cube.

    Λέτε αυτή να είναι και η σύνδεση με την πρώτη ταινία του Captain America και να μάθουμε τι απέγινε και ο Red Skull;



    KAI Η ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ TOBY JONES ΩΣ ARNIM ZOLA 


    Ο Toby Jones (Hunger Games, Tinker Tailor Soldier Spy, My Week With Marilyn) που τον είδαμε πρόσφατα και στο πολύ καλό Berberian Sound Studio θα επιστρέψει κι αυτός ως Arnim Zola.

    Μην απορείτε για το πως γίνεται να επιστρέφει από τα 40's, ο επιστήμονας-βοηθός του Red Skull Arnim Zola καθώς στα κόμικ ήταν ένας μηχανικός γενετικής που δημιούργησε κλώνους και διάφορα άλλα τερατουργήματα για λογαριασμό του Χίτλερ, ενώ κατάφερε να πάρει την ψυχή του και να την μεταφέρει σε ένα ρομπότ, επιβιώνοντας έτσι από τον πόλεμο.

    Ένα μικρό hint, υπήρξε και στο Captain America: The First Avenger, όταν κάποια σχέδια για το εν λόγω ρομπότ υπήρχαν στην ταινία.

    Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

    "Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως χαίρομαι που επιστρέφω.
    Είναι κάτι που το περίμενα και θα γνωρίζετε καλύτερα από μένα το γιατί.

    Ο Zola βρίσκει τον τρόπο να νικήσει τον χρόνο και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν θα απογοητευθείτε με τον τρόπο που τον έχουν χειριστεί στην ταινία."

    Οπότε θα αναμένουμε και έναν ακόμη χαρακτήρα κακού σε ρομποτική μορφή αυτή τη φορά.

    Πολύ πράμα ο νέος Cap και μέχρι να δούμε και να μάθουμε επιπλέον νέα, δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες και artworks.


    Kostas Tsokos.










    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 4 super ήρωες μιλάνε για το Captain America:The Winter Soldier Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top