F Wolf Creek 2 trailer: Η Αυστραλία συνεχίζει να τρομάζει - FilmBoy Wolf Creek 2 trailer: Η Αυστραλία συνεχίζει να τρομάζει - FilmBoy
  • Latest News

    Wolf Creek 2 trailer: Η Αυστραλία συνεχίζει να τρομάζει


    Με μια μικρή διαφορά λίγων ημερών έκαναν - επιτέλους - την εμφάνισή τους τόσο το πόστερ αλλά και το trailer της πολυαναμενόμενης συνέχειας του αυστραλέζικου horror Wolf Creek (2005).

    Στην σκηνοθεσία και σενάριο έχουμε και πάλι τον Greg Mclean (Rogue) και το καστ αποτελείται, εκτός του John Jarratt που επιστρέφει στον ρόλο του ψυχάκια Mick Taylor, από τους Ryan Corr, Shannon Ashlyn, Phillipe Klaus, Gerard Kennedy, Annie Byron, Chloe Boreham.

    "Δελεασμένοι από την ιδέα των αυθεντικών Αυστραλέζικων διακοπών, οι ταξιδιώτες Rutger, Katarina και Paul επισκέπτονται τον περιβόητο κρατήρα στο Wolf Creek.

    Το όνειρο μιας περιπέτειας σύντομα γίνεται μια φοβερή πραγματικότητα όταν αντιμετωπίζουν έναν κακόφημο ντόπιο, τον τελευταίο άνθρωπο που θα ήθελε κάποιος ταξιδιώτης να συναντήσει, τον Mick Taylor.

    Καθώς οι τρεις φίλοι το σκάνε, ο Mick τους καταδιώκει σε μια επική κτηνωδία στην εχθρική έρημο.
    Μόνο ένας θα παραμείνει, για να συρθεί στη φωλιά του και να δει το αληθινό μέγεθος του τερατουργήματός του.

    Και αν αυτός ο τελευταίος επιζών μπορεί να έχει κάποια ελπίδα επιβίωσης, εκεί όπου κανείς δεν έχει σωθεί ποτέ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε ίχνος εξυπνάδας για να ξεγελάσει τον άνθρωπο πίσω από το τέρας και να γίνει και ο ίδιος εξίσου αδίστακτο τέρας μέσα στον άνθρωπο.
    "

    Η πρεμιέρα του Wolf Creek 2 είναι προγραμματισμένη για τις 20 Φεβρουαρίου 2014 στην Αυστραλία ...και ελπίζουμε και στην εδώ πρεμιέρα της!!!


    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    Wolf Creek 2 trailer by Horrorant
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wolf Creek 2 trailer: Η Αυστραλία συνεχίζει να τρομάζει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top