F Mr. Peabody & Sherman trailer: Ένας έξυπνος σκύλος σε ταξίδι στο χρόνο - FilmBoy Mr. Peabody & Sherman trailer: Ένας έξυπνος σκύλος σε ταξίδι στο χρόνο - FilmBoy
  • Latest News

    Mr. Peabody & Sherman trailer: Ένας έξυπνος σκύλος σε ταξίδι στο χρόνο


    Κοίτα τί μαθαίνει κανείς…
    Το Mr. Peabody & Sherman είναι spin-off του animation του 2000, The Adventures of Rocky and Bullwinkle, το οποίο με τη σειρά του ήταν η ταινία βασισμένη στη σειρά Rocky and his Friends, που παιζόταν στις αμερικάνικες τηλεοράσεις το 1959!

    Για κάποιο λόγο όμως, τα παραπάνω δεν είναι επίσημα καταχωρημένα στο Imdb, προφανώς για λόγους copyright και στουντιακών διαφωνιών.

    Ο Mr. Peabody είναι το πιο έξυπνο σκυλί στον κόσμο (…δε γνωρίσατε τη Ναόμι μας, γατάκια) και ο Sherman είναι το αγόρι που το έχει.

    Μαζί θα μπουν σε περιπέτειες ταξιδεύοντας στο χρόνο, με χαρακτήρες που μιλάνε μέσω ενός εξαιρετικού cast: Ty Burrell, Allison Janney, Stephen Colbert, Leslie Mann, Stanley Tucci, Patrick Warburton, Lake Bell και Dennis Haysbert.

    Η νέα 3D ταινία κινουμένων σχεδίων της Dreamworks θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου 2014 στις ΗΠΑ, είναι σε σκηνοθεσία Rob Minkoff (του The Lion King) και το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    Πώς σας φαίνεται;




    Mr. Peabody & Sherman trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mr. Peabody & Sherman trailer: Ένας έξυπνος σκύλος σε ταξίδι στο χρόνο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top