F Runner Runner trailer, poster και το πρώτο clip με τους Ben Affleck και Justin Timberlake - FilmBoy Runner Runner trailer, poster και το πρώτο clip με τους Ben Affleck και Justin Timberlake - FilmBoy
  • Latest News

    Runner Runner trailer, poster και το πρώτο clip με τους Ben Affleck και Justin Timberlake


    Λίγο καιρό μετά από τα νέα πως ο Ben Affleck θα είναι ο νέος Batman, η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για μία από τις επόμενες ταινίες του.

    Πρωταγωνιστής του Runner Runner ο μεταπτυχιακός φοιτητής του Princeton, Richie (Justin Timberlake), ο οποίος φεύγει προδομένος και ταξιδεύει για την Κόστα Ρίκα, όπου θα αντιμετωπίσει τον μεγιστάνα των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο Ivan Block (Ben Affleck).

    Ο Richie θα παρασυρθεί από την υπόσχεση του Block για γρήγορα μυθικά πλούτη ...μέχρι που θα μάθει την πικρή αλήθεια για τον ευεργέτη του.

    Όταν το FBI προσπαθεί να εξαναγκάσει τον Richie να συνεργαστεί για να βγάλουν τον Block από το παιχνίδι, ο Richie θα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο στοίχημα που είχε ποτέ: να προσπαθήσει και να υπερνικήσει τις δύο δυνάμεις που τον περικυκλώνουν.

    Συμπρωταγωνιστούν η πάντα "hot" Jemma (δάκρυα και ιδρώτας) Arterton (Hansel & Gretel: Witch Hunters) και ο Anthony Mackie (Gangster Squad, Pain and Gain και προσεχώς στο Captain America 2).

    Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Brad Furman του The Lincoln Lawyer, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Brian Koppelman και David Levien των Solitary Man, The Girlfriend Experience, Ocean's Thirteen και  Walking Tall.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται για 4 Οκτωβρίου στην Αμερική ενώ στα μέρη μας θα το δούμε μια βδομάδα νωρίτερα, στις 26 Σεπτεμβρίου.

    Δείτε παρακάτω το καινούριο trailer, ένα κλιπ και τα πόστερ και αφήστε γνώμες.


    Kostas Tsokos


    Runner Runner trailer από FilmBoy-gr







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Runner Runner trailer, poster και το πρώτο clip με τους Ben Affleck και Justin Timberlake Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top