F Οι μύθοι του Percy Jackson: Sea of Monsters αποκαλύπτονται στο νέο featurette - FilmBoy Οι μύθοι του Percy Jackson: Sea of Monsters αποκαλύπτονται στο νέο featurette - FilmBoy
  • Latest News

    Οι μύθοι του Percy Jackson: Sea of Monsters αποκαλύπτονται στο νέο featurette


    Ο δεύτερος Percy Jackson μόλις κυκλοφόρησε στις ελληνικές αίθουσες, ένα μήνα μετά από την αμερικάνικη πρεμιέρα.

    Οι κριτικές ήταν μέτριες έως απογοητευτικές ακόμα κι αν όλοι παραδέχονταν πως ήταν καλύτερο του πρώτου, η πορεία του στο αμερικάνικο box office ήταν ισχνότατη ενώ οι μέχρι στιγμές παγκόσμιες ειπράξεις δεν δίνουν και ιδιαίτερες εγγυήσεις για τρίτη ταινία.

    Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα ήταν αναγκαίο ένα τρίτο Percy Jackson, τουλάχιστον το δεύτερο υπόσχεται αρκετή περιπέτεια και - ευτυχώς! - όχι ρομάντζο, αλλά με έντονη αίσθηση Harry Potter-ίτιδας όπως αναφέρει στο review του και ο Γιώργος Καραμάνος.

    Για όσους σκοπεύετε να το δείτε αυτές τις μέρες και δεν έχετε χορτάσει να βλέπετε τα σχετικά trailers, παρακάτω θα δείτε ένα μικρό featurette όπου το καστ μιλάει για την ταινία.

    Αν μη τι άλλο αφού είναι τιγκαρισμένο στα εφέ και παίζει και ο Nathan Fillion (των Firefly, Serenity και Slither ντε!)  θα επιχειρήσουμε μια κινηματογραφική απόδραση.


    Kostas Tsokos.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι μύθοι του Percy Jackson: Sea of Monsters αποκαλύπτονται στο νέο featurette Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top